Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 85> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
I ja bi ponovila sliku sa anemonama,slika je prekrasna i sretna sam što sam ih vidjela uživo.Znam da je kod tebe sad lijepo,ajde nešto uslikaj.
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Ana, krasne su ove jesenske fotografije, tako romantične, nježne...
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
kako je bajkovit ovaj zaplotni vrt
![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Anemone prekrasne.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kod tebe je uvijek nešta lijepo, veselo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Škrtico jedna, znam da imaš još prelijepih slika.....jesen je kod tebe posebna, pa molim lijepo daj to podijeli s nama !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
draga sada bi ja bila treća za redom sa tvojim anemonama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Zaista je sve prelepo,sto neko rece kao da nije jesen,ovde bas ima sta da se vidi,lepe boje,ma pravi kolorit ali ovo je moj favorit...prelepe su
|
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Ana, eto tebe nama sa jesenskim ugođajem na tvom brijegu, anemone izgledaju pahuljasto prekrasno i zajedno sa lužarkama više podsjećaju na proljeće nego na jesen.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
divno,ne znam kad je kod tebe ljepše,a naravno ti to znaš majstorski uslikat,dopada mi se tvoj krajolik ,pravo mjesto za uživanje
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zavirila sam i ja na tvoj bregek u jesenskom ozračju..
Anemone su predivne!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Moon, lijepo si mi to napisala, hvala ti. Volim ti ja ponekad i kišu i znam uživati u njoj ali sada kišno razdoblje predugo traje. A tišine ti kod mene ima napretek
Nisa, anemone isto ko i astre krase jesenske dane
Andina, moj je breg u hladnijem području pa i jesen već duže traje. Vjerujem da će i tvoje lužarke uskoro procvasti jer su ko sunašca u tmurnim danima
Anastazija, slažem se s tobom
Floramye, veseli me da si uživala u mom vrtu, navrati mi opet
Konte, kad gledam kak je živahno na astrama, uvijek se sjetim onih napisa po engleskim časopisima "how to atract wildlife to your garden"
Nona, hvala. Sad još samo da krizanteme procvatu
|
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prelijepa jesen na tvome bregu
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |