Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavujev vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavujev vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 181182183184185 282>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 5 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 19:53
Draga Slavuj,nije me bilo do sad i imam sta i viditsmile39Predivna,bogata 100-ta stranica i cestitam ti na njoj!Napravim 2 kruga pa se opet vracam onom kamenom stazicom,do klupe pa oko kosare sa čuvarkućama,pregledam ukrasne trave,panj,pa odem do ruba vrta gdje se divim loniceri,sjednem na klupu i uzdisem od ljepotesmile70
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 19:26
Čestitke na 100 stranica,a vrt je smile120baš takav je i uživo kao na slikama još jednom hvala.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 17:16
vrlo slikovita 100.-čestitam
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 16:04
čestitam i ja smile73
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 15:42
Pridružujem se čestitkama i želim ti još puno lijepih i korisnih stranica!smile99
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 14:37

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 14:04
I ja se pridružujem čestitkama na stotinu predivnih stranica! Heart

smile75
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 08:59
Čestitam na 100 prelijepih stranica !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 08:49
Zadovoljstvo je sto sipodelili sa namaove stranice tvog savrsenstva
       jos bezbroj x 100 

Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 08:36
Od srca ti čestitam stotu stranicu teme ispunjene lijepim slikama prekrasnog vrta!
Hvala ti što ga dijeliš s nama, hvala za sve savjete i iskustva, za podršku koju nam pružaš dok pokušavamo stvoriti svoj dio raja!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 07:14
Uz tvoju stotu stranicu, uz sve tvoje predivne slike, uz sve krasne misli o cvijeću, ljudima i životu -

Što god da je ruža čula, pa se otvorila...
Čuo sam i ja, ovdje u grudima.

Ono što je čempres čuo, pa postao čvrst i uspravan,
onaj šapat koji je jasmin učinio tako mirisnim,
ono što je šećernu trsku zasladilo...

Što god da su stanovnici gradova čuli,
pa se tako lijepo nose,
zbog čega god da se cvat nara
zarumenio poput lica djevojke...

to je ono što i ja sada čujem.

Zarumenio sam se.

Što god da je riječi učinilo lijepima,
to se i ovdje događa.
Vrata velikog spremišta su otvorena...

Ispunjen zahvalnošću, sladim se ljubavlju
Jednote kojoj sve to pripada!

(Rumi)
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2013 u 23:39
CRNE BOBICE ŽUTOBIJELE LONICERE

Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2013 u 22:28
Pozdrav do proljeća uz ove krasne biljkice. I ja imam phlox,i stvarno je predivan kad procvate ali i kad je samo zelen. Ove druge puzavice nemam,al sam sigurna da stvore eksploziju boja nakon zimskog sivila.
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2013 u 22:25
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Kako godi vidjeti ove divne, rascvjetane proljetne slike!
dadinice
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2013 u 22:21
Originalno poslano od člana blue sky blue sky napisao:

da inače cvate u ovo vrijeme ja ga nekada zaštitim kada znam da će mraz i on zna dugo cvasti,naravno rječj  je o žabljem ljiljanuSmile
hvala blu, baš sam sretna što ga imam!
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2013 u 22:19
Originalno poslano od člana @kaktus @kaktus napisao:

izgleda prekrasno,sviđa mi se
@kaktus   
Originalno poslano od člana desert rose desert rose napisao:

Slavujko, kod tebe i najobičniji cvjetak izgleda divno! Heart Mnoge od njih ne bih niti pogledala, a kamoli poželjela, no sa tvojom prezentacijom svaka biljka dobije svoju zasluženu priliku! Clap
desert rose,
u mom vrtu većinom i rastu obične biljke.
takve biljke su prekrasne, samo im treba dati priliku da pokažu svu svoju ljepotu.
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto.
Sarah Dunant
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2013 u 22:08

GROMOTULJA     alyssum montanum

Gromotulja je trajnica koja cvjeta u rano proljeće u društvu sa aubrietama i arabisima.
Njezini žuti cvjetni oblačići svojom bojom simboliziraju topli dodir ranoproljetnog sunca.
Uspjeva na najsiromašnijem, suhom tlu.
Visoka je 20ak cm a u širinu naraste do 30 cm.
Nakon cvatnje ju treba skratiti da bi joj sačuvali oblik i produžili život.
Sivkasti listovi su zimzeleni.
Razmnožava se u jesen djeljenjem korjena ili u proljeće reznicama.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2013 u 21:33
Kako godi vidjeti ove divne, rascvjetane proljetne slike!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2013 u 20:18
da inače cvate u ovo vrijeme ja ga nekada zaštitim kada znam da će mraz i on zna dugo cvasti,naravno rječj  je o žabljem ljiljanuSmile
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2013 u 17:44
Slavujko, kod tebe i najobičniji cvjetak izgleda divno! Heart Mnoge od njih ne bih niti pogledala, a kamoli poželjela, no sa tvojom prezentacijom svaka biljka dobije svoju zasluženu priliku! Clap
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 181182183184185 282>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.