Božićni kaktus - Zygocactus |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 41> |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Bebolina i moji su još van kao i svo drugo cvijeće. Uglvnom su pupići maleni tako da će cvjetati za Božić, ali bijeli će sigurno i prije....
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@jagoda, i moji su s već velikim pupovima, svi su još vani, a kako je već vrijeme za unošenje unutra bojim se da će cvjetati puno prije božića.
@Pinus, prekrasni su ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Pinus nadam se i ja da će moji po stanju pupova cvjetati za Božić.... Međutim gledajući ih danas primjetila sam da bijeli ima već dosta velike pupove, pa bi mogao i ranije...Tvoji su prekrasni
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
majcka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
Dali vam je Božič stigao nešto rano???
![]() |
|
![]() |
|
schlumbergera - božićni kaktus, 31. 10 2013 Pravo vrijeme kada treba Schlumbergera cvasti je sada, početak
studenog. A što ga
tjera da cvate preko ljeta ? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kod nas bi rekli da moji božićnjaci:
„prehitevaju po desni“. @jagoda tvoji su
tempirani baš onako kako treba. Za Božić će biti najcvijetniji. Mattslandscape - dobar link sa puno korisnih
informacija o uzgoju Schlumbergere, Rhipsalidopsisa i Echinopsis hibrida |
|
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
pinus tebi je svaki dan božić
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Moj ima sitne sitne pupove
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...počelo je buđenje...
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Meeeeeeery Christmas! ( u sred ljeta). Ma baš je sladak !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Na današnji dan u uredu
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
dadinice tnx. samo molim te nemoj me
strašiti !
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Možda nije mjesto, ali pitam se... ima li istine u tome što kažu da kad božićni kaktus cvjeta u ljeto, najavljuje jako hladnu zimu?
Pinus, baš je lijep ovako okićen cvijetom!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |