Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dnevnik - Šeflera + Miha-M
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Dnevnik - Šeflera + Miha-M

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 19>
Korisnik
Poruka
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2008 u 09:44
Evo Silvek link sa opisom naše OTC! NEmreš se ne zaljubiti u ono kaj ona opiše! Još da napokon vidimo njene fotkice Big%20smile - si čula OTC- fotkice!Cool
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1744

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2008 u 10:24
tacno Seflera,i ja sam se u to sad uverila...
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2008 u 20:07
Pošišana dvorišta, pošišana lovor višnja, loza, ocvale ruže i svašta još(kad sam se primila škara nisam mogla stati smile42) Još jedanput obišla sve rojže i zabjelila ih neopitroidom jer su lisne uši pak došle na njih.
Uređen cvjetnjak oko terase. Takva je đungla bila- besmislena da to više ni bilo za videt. A i dosta je ocvalo pa je bilo vrijeme da iz rasadnika preselimo cosmos, cinije i kadifice. Čini mi se da mi je netko pojel korenček karanfilima, počeli su se sušiti odozdola! Mislim da je voluharica došla!Angry
Švrljala danas po MBM u potrazi za grmekom kojem bi pasalo na toj poziciji-jug, a da ne raste jako i da je zimzelen i da cvjeta i da podnosi rezidbu!
Žena je bila vrlo strpljiva mojim prohtjevima i pokazala mi je hrpu grmeka(naravno da nisam zapamtila imena, ali znam di stoje i kak zgledaju i kolko koštaju- zato sam otišla doma praznih ruku!) Trenutno me zove rodić, ali bojim se da bu prevelki za to kaj sam naumila.
Već bum ja dobila pomoć i ideje! JEL DA?! Wink

Osim toga presađene su marantice jer su već bežale kroz sve rupe na tegli!
MM bačvu nije još do kraja složil, a i nije bilo potrebe. Za vikend bu dobila postolje i punimo ju potokom!

Na vrh
ines View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1095
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ines Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2008 u 20:19

Ja bila jutros u Mercatoneu i žicala dragog da me vozi u mbm, ali nije mu se dalo Cry 

nema kruha bez motike
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2008 u 21:30
i meni se to desilo sa karanfilom,jednostavno se osusi ...
Planiram i ja koji grmic zasaditi,jer mi bas nedostaje u vrtu,ali nikako da se odlucim,a isto bi volela da je zimzelen ,bas me zato zanima sta ces izabrati...
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2008 u 08:41
Skuplja se sjeme! Ukrasni luk ima puuuno sjemena! Danas (ak nebu pljuskova) pobirem sjeme karanfilčeka! Za sve ostalo je prevruće!

Jučer smo malo luftali na Mrežnici! Bilo je tak vruće da nismo uslikali niš od krajolika jer smo se stacionirali u tetinoj viksi i valjali se sa jednog stolca na drugi!
Na plaži je bilo jako puno ljudi i nije bilo mjesta za kupanac! Pitam se zašto!
No nije nam teško palo- neki janjac nam je bil na stolu pa nam je nakon tog bilo teško i pripovedat, a kamoli kupat se!
Uspjela sam prošetati 5 minuta do rijeke- smile42 bedača- krepala sam na vrućini, a dok sam se vratila do vikse više za niš nisam imala snage- ubi vrućina!

E da jesam spomenula da je bilo jako vrućeBig%20smile
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2008 u 09:30
Šeflera jel bilo jaaaaaaako vruče ? Big%20smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2008 u 09:45
Da i ja sam si baš mislila valjda nije bilo tako jako vruće.
Najeli se janjetine i sad kukaju da im je i badić bio pretežak za nositi.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2008 u 10:18
A kaj vama reči - pa vi ste već u raju zemaljskom i neka vam ljubav i dalje cvate!
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2008 u 21:56
Franjica se sad već sprema na kupanje na mjesečini!

A u našem raju se ovih dana samo premeće sa jednog stolca na drugi! iz jedne klimatizirane prostorije u drugu! Makar ova zadnja dva dana, moram priznati fini zrakić struji na terasi!
Uskoro će se i Miha aktivirati na svim planovima oko i u kući pa će sve opet biti po starom, a do tada samo jedan mah-mah od mene i jedan veliki mah-mah od Mihe!smile219
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2008 u 22:04
Znači vi se još ne spremate na godišnji - kupanje u lavoru do daljnjega.
RIJEKA

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2008 u 00:08
Na vrh
miha-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1099
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miha-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2008 u 21:04
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Znači vi se još ne spremate na godišnji - kupanje u lavoru do daljnjega.

Nažalost, bojim se da ove godine ništa od godišnjeg odmora na moru. S obzirom da sam ja na bolovanju, smile210Šefi i je smo htjeli sutra krenuti na jedan produženi vikend na moru, ali danas mi je doktorica rekla da umjesto na more, moram ići opet u bolnicu pod nož.smile203 Tako da nam je i ova prilika propala. Ali biti će još prilika i ljeto je još pred nama.
...štihača je zakon...
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2008 u 21:42
sretno Miha...nadam se da nije ništa opasno i da ćeš brzo ozdraviti
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2008 u 22:05
Žao mi je, ali imaš ti dragu Šefi, koja se bu brinula za tebe i nadam se da će sve to brzo proći i da ćeš nam se pridružiti na pikniku na Bundeku.
RIJEKA

Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 20:59
Tralalala! Idemo na more i niš ne delamo ovaj vikend osim kupamo se!
Miha se izvlekel i ipak ne mora pod nož i nije niš opasno! A more bu zalječilo sve što je do sad bilo! smile116   uživajte u vikendu i tipkamo se idući tjedan sa napunjenim baterijama!! smile95
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 21:20
bućkajte se onda
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 22:10
Super vijesti!!! Uživajte! 
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 09:24
Podsjetnik!!!

Žic-žic:

Franjica- božur
Andrea - pakujac
Silvek - kalifornijski mak
Iris - paulownija
Katruža - mak crveni

rasadnik

Iris - vrijesak divlji i erika pitomo-divlja+ paulownija (ak je bu),cinije
Sasha- sjeme buckastog suncokreta
Silvek - kokičar, visoka cinija pompon(slika u temi cinija)
Tiljo - buckasti suncokret
Natalija-vratić

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 10:10
sorry draga al od paulownie ništa nema...nije nikla Cry 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.