Dnevnik - Šeflera + Miha-M |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 19> |
Korisnik | |
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo Silvek link sa opisom naše OTC! NEmreš se ne zaljubiti u ono kaj ona opiše! Još da napokon vidimo njene fotkice
![]() ![]() http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1744 |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
tacno Seflera,i ja sam se u to sad uverila...
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Pošišana dvorišta, pošišana lovor višnja, loza, ocvale ruže i svašta još(kad sam se primila škara nisam mogla stati
![]() Uređen cvjetnjak oko terase. Takva je đungla bila- besmislena da to više ni bilo za videt. A i dosta je ocvalo pa je bilo vrijeme da iz rasadnika preselimo cosmos, cinije i kadifice. Čini mi se da mi je netko pojel korenček karanfilima, počeli su se sušiti odozdola! Mislim da je voluharica došla! ![]() Švrljala danas po MBM u potrazi za grmekom kojem bi pasalo na toj poziciji-jug, a da ne raste jako i da je zimzelen i da cvjeta i da podnosi rezidbu! Žena je bila vrlo strpljiva mojim prohtjevima i pokazala mi je hrpu grmeka(naravno da nisam zapamtila imena, ali znam di stoje i kak zgledaju i kolko koštaju- zato sam otišla doma praznih ruku!) Trenutno me zove rodić, ali bojim se da bu prevelki za to kaj sam naumila. Već bum ja dobila pomoć i ideje! JEL DA?! ![]() Osim toga presađene su marantice jer su već bežale kroz sve rupe na tegli! MM bačvu nije još do kraja složil, a i nije bilo potrebe. Za vikend bu dobila postolje i punimo ju potokom! |
|
![]() |
|
ines ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Ja bila jutros u Mercatoneu i žicala dragog da me vozi u mbm, ali nije mu se dalo |
|
nema kruha bez motike
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i meni se to desilo sa karanfilom,jednostavno se osusi
![]() Planiram i ja koji grmic zasaditi,jer mi bas nedostaje u vrtu,ali nikako da se odlucim,a isto bi volela da je zimzelen ![]() |
|
![]() |
|
Skuplja se sjeme! Ukrasni luk ima puuuno sjemena! Danas (ak nebu pljuskova) pobirem sjeme karanfilčeka! Za sve ostalo je prevruće!
Jučer smo malo luftali na Mrežnici! Bilo je tak vruće da nismo uslikali niš od krajolika jer smo se stacionirali u tetinoj viksi i valjali se sa jednog stolca na drugi! Na plaži je bilo jako puno ljudi i nije bilo mjesta za kupanac! Pitam se zašto! No nije nam teško palo- neki janjac nam je bil na stolu pa nam je nakon tog bilo teško i pripovedat, a kamoli kupat se! Uspjela sam prošetati 5 minuta do rijeke- ![]() E da jesam spomenula da je bilo jako vruće ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Šeflera jel bilo jaaaaaaako vruče ?
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Da i ja sam si baš mislila valjda nije bilo tako jako vruće.
Najeli se janjetine i sad kukaju da im je i badić bio pretežak za nositi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
A kaj vama reči - pa vi ste već u raju zemaljskom i neka vam ljubav i dalje cvate!
|
|
![]() |
|
Franjica se sad već sprema na kupanje na mjesečini!
A u našem raju se ovih dana samo premeće sa jednog stolca na drugi! iz jedne klimatizirane prostorije u drugu! Makar ova zadnja dva dana, moram priznati fini zrakić struji na terasi! Uskoro će se i Miha aktivirati na svim planovima oko i u kući pa će sve opet biti po starom, a do tada samo jedan mah-mah od mene i jedan veliki mah-mah od Mihe! ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Znači vi se još ne spremate na godišnji - kupanje u lavoru do daljnjega.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Nažalost, bojim se da ove godine ništa od godišnjeg odmora na moru. S obzirom da sam ja na bolovanju, ![]() ![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sretno Miha...nadam se da nije ništa opasno i da ćeš brzo ozdraviti
|
|
![]() |
|
Žao mi je, ali imaš ti dragu Šefi, koja se bu brinula za tebe i nadam se da će sve to brzo proći i da ćeš nam se pridružiti na pikniku na Bundeku.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Tralalala! Idemo na more i niš ne delamo ovaj vikend osim kupamo se!
Miha se izvlekel i ipak ne mora pod nož i nije niš opasno! A more bu zalječilo sve što je do sad bilo! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Super vijesti!!! Uživajte!
|
|
![]() |
|
Podsjetnik!!!
Žic-žic: Franjica- božur Andrea - Silvek - Iris - Katruža - mak crveni rasadnik Iris - Sasha- Silvek - kokičar, Tiljo - buckasti suncokret Natalija-vratić |
|
![]() |
|
sorry draga al od paulownie ništa nema...nije nikla
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |