Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 142> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Camellia, ima još pokoji cvjetak, a kad svi ocvatu, onda ću uživati u travkama, šarenom lišću grmova, zelenilu četinara, promjeni boja kod seduma i čuvarkuća i tako....dok se sve boje izmjene doći će nam i proljeće !
Tebi puno hvala na posjeti i komlimentima !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Ove zadnje slike su mi prekrasne,ne mogu vjerovati da još imaš i cvjetića.Posebno mi je lijepa travica.
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Jao Betty ciglenjak ? Ne pitaj, prazan je, nema ništa u njemu. Kaktusi su na zimovanju, asedume, čuvarkuće i ostale biljčice sam deportirala na drugu lokaciju. Ciglenjak će opet biti drugačiji na proljeće.
Dakle nisi jedina što pretumbavaš po dvorištu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nina, lijepo od tebe što si mi zavirila u moje carstvo i hvala ti na komplimentima.
A stakleni vrt, kako si ga ti zgodno nazvala, stvarno mi pruža puno zadovoljstva i svako malo se prošetam između mojih biljčica.
|
|
|
|
![]() |
|
Miska hvala ti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
A stakleni vrt! Svaka je biljka odnjegovana s mnogo ljubavi, to se vidi. Uživati među njima u pidžami, s kavicom, to mora da je vrhunsko zadovoljstvo. Svaka čast, Glikice.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Zaista lijepo.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo još malo jesenjih tonova :
|
|
|
|
![]() |
|
Draga Nisa, hvala ti na lijepim riječima.
Dobro si primjetila boje, da, tako će biti cijelu zimu. Smišljala sam što posaditi da mi ne ostane pustoš kad ljeto mine.....i eto: uspjela sam. Travke, sedumi kao pokrivači tla, šarenolisni grmovi, crvene bobice na zelenim grmićima, pokoji četinar.....sve će to krasiti moje dvorište još dugo kroz zimu. Očekujem da se iduće godine sve razraste i onda će biti još ljepše.
|
|
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Glikice, predivna jesen u tvom vrtu, boje, trave, panjevi; dobro si to osmislila, i cijelu zimu će biti lijepo
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kaktusiću, postigla sam ono što sam planirala: imam biljke koje su sveukupnom svojom pojavom, a ne samo cvijetom, lijepe kroz sva četiri godišnja doba. Sad samo da malo porastu i stopit će se u jednu lijepu cjelinu.
Drago mi je kad te vidim u mom carstvu, ti ga ipak doživljavaš drugačije, jer si već bila tu !
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() Vrt ti je i u jesen prelijep ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sram vas bilo vas dvoje, pa zar tako o mom krasnom cvijeću ?
Uh, baš smrde
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |