dadinicin kreativni kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 32> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kika je preslatka !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Samo da ti kazem bila sam i nista mi se ne svidja
![]() ,e stvarno si vredna divljenja ![]() ![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Vijolice, drago mi je da je već stigla!
I sretna sam što ti se sviđa. A lutku nazovi kako god hoćeš.... ionako će je malena "prekrstiti" po svom ![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Mogu vam reći da je uživo Kika još ljepša!
Ja sam je mislila nazvati Anita,ali neka bude Kika kad mama tako kaže ![]() Svaka čast H P,došla je u roku 24 sata. Tebi Dadinice jedna veeelika ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Bucka, čula sam za tu trgovinicu....
Sad samo moram "upecati" nekog šofera da me tamo i odveze. Posebno zbog traka i čipkica, kod nas su očajno skupe. Bilo bi lijepo da mi uslikaš tkanine koje si kupila, baš me interesira izbor (bar dio). A za lutkice vrijedi pravilo - ljepše su kada su šarene.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Dijana,hvala ti!
![]() Bilo mi je jako drago ponovo vidjeti tvog supruga i tebe. I još jednom, hvala na svemu!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Miska
![]() Milice, hvala ti! Daleko sam ja od majstora, ali beskrajno uživam! ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Dadinice ne znam jesi li se osigurala s tkaninoma, jer kako vidim iz tvoje kreativne radionice izlaze sve ljepši primjerci. Ako trebaš raznobojnih krpica (prekrasni cvjetni uzorci), traka, končića i čega sve ne, u Mohaču imaš upravo jednu takvu trgovinu. To je više hobby trgovina pa zato ima najviše materijala za šivanje krpenih igračaka. Što je najvažnije nije skupa. Mislim da u Osijeku nema trgovine koja ima takav izbor pozamanterije.
Ako želiš mogu ti uslikati tkanine koje sam ja kupila, pa da vidiš da li ti uopće odgovaraju motivi.
![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Danas sam napravila inspekciju uživo
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kika je prelijepa... Svaka čast..... Baš si pravi majstor......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sanja,
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Slatke su ti lutkice...svaka čast
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Dijana,
Milice, Slavice, Karli, hvala vam drage moje. Gode vaši komentari i komplimenti!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opa, pa Katica više nije sama dobila bome lijepo društvo.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Kada sam naručila da mi napraviš Julišku, napisala sam da će sigurno biti ljepša od one koju sam ti pokazala,
i bila sam u pravu, svaka lutka je sve ljepša. Imaš puno mašte, kretivnosti, znanja i spretne ruke koje će sve izkreirano izraditi. Lutke su prekrasne i cijena im, za toliki trud i rad, nije prevelika. |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sve ljepša od ljepše. Ne znam koja je ljepša....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Jako lijepo i uredno odrađeno! Skidam kapu za strpljenje i ideje. Sutra idem u Bagatin pa se čujemo
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Miška moja, svatko tko bude zainteresiran za jednu od ovih lutkica, ili poželi neku sličnu, slobodno mi se može javiti.
Vjeruj, bila bih preponosna da se moje male kreacije nađu u ručicama djevojčica (i velikih i malih) i negdje van Baranje... Bebe su lagane, punjene sintetičkom vatom za jastuke, bez oštrih dijelova na koje se može ogrebati ili ubosti, a "velike" su između 45-50 cm.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |