dadinicin kreativni kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 32> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve sam već rekla! Prelijepa.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
O, drage moje
lilie, Miranda, Nisa, Leona, Hvala vam na posjeti i komentarima od kojih rastu krila!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() Jako lepe lutke i sve sto je na njima |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Dadinice, sve ljepše lutke izlaze iz radionice
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Princezica!
![]() Sve pohvale za spretne ruke! ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Lutkice su
![]() Svaka je lijepa na svoj način.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Lovro,
![]() ![]() Miška, znaš kako je... predblagdansko vrijeme, svi se spremaju za neke fešte... ![]() Mali kaktus, hvala ti! ![]() Rosi draga, ![]() ![]() Milice, ![]() Hvala vam drage moje, dragi su mi vaši posjeti i komentari!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepa je i ova.....
|
|
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opaaa dadinice, pa lutkice se samo pojavljuju, kao na tvorničkoj traci; pa opet, svaka je individua - ima svoju dušu...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja ću te opet pohvaliti,prekrasne lutke radiš
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Lela se sredila ko da ide na ples?
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Neću te hvaliti i neću! beeeeeee!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Dijana,
![]() To malo vune sam imala, pa rekoh, da probam...
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Super je. Uspjela si naći riđu vunu za kosu
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Trud se isplatio.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Milice, hvala ti!
![]() Za nevjerovati da ju je, naizgled običniju i jednostavniju lutku, bilo puno kompliciranije i dugotrajnije za izraditi. Miranda, ![]() Miška, draga moja
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |