Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dadinicin kreativni kutak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dadinicin kreativni kutak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 32>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2013 u 16:57
Ovih dana često mislim na tebe. Tako bi se s tobom mjenjala i malo mozak odmarala uz šivuckanje haljinica. Da si mi malo bliže baš bi se dobro zabavile ti praviš lutke a ja im šijem garderobu.smile91
Pa kavica pa kolačić mmm...kako bi to bilo dobro.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2013 u 07:35
ooooo, pa to smo opet vrijedni...jako lijepo....po meni pipi duga carapa nosi pobjedu ljepoticesmile55
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2013 u 08:20

evo malo i mene u tvom kutku, baš su preslatke ove tvoje lutkice ,kako samo ti to umiješ sve do sitnih detalja, baš sam oduševljenasmile71

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2013 u 08:11
Draga moja Arim, i ja sam o plavuši razmišljala! Do sada nisam našla vunu odgovarajuće boje (slab izbor kod nas), ali u planu je!
A materijali..... e, to su bile dugogodišnje zalihe. Nešto u mojim i komšijskim ormarima, a nešto su donacije mojih dragih prijateljica sa CIF-a. smile84
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2013 u 01:06
Ova me privukla kao obitelj zato sam je ponovila,inače sve lutke što si pokazala su prelijepe,fali samo jedna plavuša :)
Materijali su prekrasini gdje su nabavljeni?
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2013 u 23:00
Bucka, hvala ti za slike!
Dezeni su fantastični!!!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2013 u 22:59
Leona smile78Znaš kako je... kad nešto voliš, radiš to predano. 
Slavicesmile78Drago mi je da tako misliš!
Miškasmile78 Nadam se da će im se sviđati.
Blue skysmile78Godi kompliment od umjetnice koja svaki detalj svoga rada dovede do savršenstva!

Arimsmile78 Hvala ti, draga! Ali, te lutke koje si ponovila nisu moj rad, nego prijedlog za neki budući projekt.

Hvala vam drage moje na posjeti!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2013 u 22:18
Evo dadinice konačno

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2013 u 21:28
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Lilica je bas preslatka,bravo za ovako lepe kreacije
evo za tebe ideja od mene,i znam da ces,samo ako pocnes,biti uspesna-jedna porodicna

Slučajno dođoh u tvoj kreativni kutak i zbila si me oduševila,prelijepo.
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2013 u 20:02
idem već nekoliko puta isponova i stvarno sve su super  sa svim tim detaljima smile92
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2013 u 17:45
Preslatke lutkice za blizankice!Sigurno će se razveselitismile55
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2013 u 13:49
Pepi i Lulu su prekrasne.
Petra i Lucija će se oduševiti, pogotovo Petra zbog "petenica"
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2013 u 13:12
Dadinice,tvojoj kreativnosti nema kraja,kako te samo nije mrzelo da pravis ove malene cizmice pa one carapice za Pipi,
ma ti si zena zmaj
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2013 u 00:00
OK! 
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2013 u 23:56
Uf Dadinice odradit ću to sutra, ovo sporo prebacivanje slika me izluđuje.
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2013 u 23:45
Vijolice smile79
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2013 u 23:14
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2013 u 23:09
Miranda smile78Hvala ti!

Dijana smile78Hvala ti! Jel'da, sad nam dođe nekako žao što su nam djeca velika?
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2013 u 23:04
Milice, hvala ti!smile78
Moja baka je govorila da malo truda čini čuda, a ja dodajem - i beskrajno veselje i uživanje.
(eh... nadam se da nisam zaista podjetinjila!!)
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2013 u 23:02
Ma neznam koja je slađa. Stvarno si pravi majstor. smile55
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 32>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.