Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 105106107108109 312>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2014 u 13:30
Prekrasno cvijeće draga Milice!Uživaj u njemu,jer kad se zima sjeti da tu još nije bila..
bilo bi dobro da se ne sjeti
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2014 u 10:19
Kaže se ako zima ne udari glavom, onda odari repom.... Sve mi se čini da će tako i ove godine, kad bude trebalo raditi vani onda će biti zimske  radosti.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2014 u 23:12
Ove nam godine zima stvarno kasni, tko zna gdje se zadržala. Pitam se hoće li nadoknaditi sve kad dođe.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2014 u 22:04
Biserak još nije odbacio svoje bisere....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2014 u 22:02
Tratinčice cvjetaju kao da nije skoro pola zime.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2014 u 21:57
Smile Jutros me iznenadio ovaj cvijetić   ....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2013 u 23:56
Gute Fee.... Volim peći kolače ali sada manje jer imam zamjenu, moja snaha preuzela taj posao.....
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2013 u 23:34
Sad kad nema toliko posla u vrtu peces kolace !
Ma bas mi je zao da sam tako daleko !                    
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2013 u 08:58
Bili su fini .... u srcu višnje.....
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2013 u 08:04
Mmmmmmm...kako lepo izgleda,sigurno mu je i ukus takavTongue
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2013 u 22:17
Evo opet kolačića.... Sada nije jako puno....Ovi jako brzo nestanu.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2013 u 15:59
Enrikova nona, Klaudija,smile79kolači su za mene napast.... ne samo da raste kolesterol već i šećer... Kad ih nema , ne jedem ali sada imam snahu koja voli a i peče dobre kolače pa tko bi onda bio karkter....
Evo baš smo se sada vratili sa kirbaja, a ne da  smo samo tamo pojeli već su nam, po starom, dobrom šokačkom, slavonskom običaju i spakovali pa kako onda ne jesti kad imaš u izibilju.....
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2013 u 13:32
evo I mene Smile, obozavam slatko I rado bih jedan komadic (jedan za pocetakWink)
pozdrav dragaHug
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2013 u 11:57
zato ih ja sve rjeđe pečem , samo se debljam i kolesterol raste, jučer sam napravila 2 tepsije buhtli s pekmezom a prekjučer 3 tepsije kiflica sa margarinom sva sreča imali smo dosta gostiju pa se pojelo Wink
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2013 u 09:24
Lantana,smile79 dobro mi došla, ja volim kolače i uglavnom mi nije dosta samo jedan..... a ne bih smjela ali je to jače kada su tu kolači......
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2013 u 23:03
S guštom bi pojela ne jedan nego dva komada Clap
život je more
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2013 u 19:56
Karli, Ajama,smile79sada se samo smješkam....Dobro mi došle. Hvala vam na vašim razmišljanjima..... Većina Slavonki su dobre kuharice i pekarice..... Ja volim jesti kolača a i peći ali daleko sam ja od nekog mahera....Ja onako za nuždu, trudim se koliko mogu ali moji kolači su daleko, daleko iza nekih ovdje. Sada je moja snaha preuzela brigu oko kolača, tako i treba, na mlađima svijet ostaje... Pečem i ja ali ne  toliko puno vrsta kao prije.....
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2013 u 19:41
karli u pravu si u pogledu kolača.naša milica je pravi maher.znam to s jednog drugog mjesta.
moram još reći i da su podravke dobre.imaju one nekakve susrete u đurđevcu.bude tamo fantastičnih kolača
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2013 u 19:20
Ja sam za kolač (obožavam ovaj kolač sa jako puno čokolade i često ga pravim), mušmule nebi a da priznam i neznam kako one prijaju nikad nisam probala a bome ni vidila. Znaš što kažu kod nas, nitko nez na praviti kolače kao Slavonke. smile55
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2013 u 15:33
Ja volim slatko a naročito čokoladu....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 105106107108109 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.