Identifikacija kaktusa i sukulenata |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 43> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To ti je Aloe black gem.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Hvala! ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Miranda 5. Sedeveria letizia
|
|
![]() |
|
Bumbi ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2014 Lokacija: Županja Status: Offline Bodovi: 2 |
Hvala Fiki ali ako bi ikako mogao dobiti i ostatak naziva... Cereus i kako jos ? Posto vidim da ima tih Cereusa poprilicno dosta :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
1. echeveria ...?
3. crassula muscosa druga slika: 1. echeveria ...? 2. Pachyphytum
amethystinum 3. Titanopsis vjerojatno calcarea 4. Echeveria purpusorum 5. / 6. faucaria vjerojatno tuberculosa treća slika: crassula undulatifolia četvrta slika: Kalanchoe vjerojatno laciniata peta slika: peperomia ferreyrae ? |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav društvo! Trebam vašu pomoć pri identifikaciji. Zahvaljujući vama,dobar dio mojih sukulenata napokon ima ime i prezime..... Ovi koji slijede, me još uvijek zbunjuju...
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Lijevo a.ciliars,desno cereus
|
|
![]() |
|
Bumbi ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2014 Lokacija: Županja Status: Offline Bodovi: 2 |
Lijep pozdrav! Vec 3 sata sjedim i pregledavam forum i divim se...
Nedavno sam isao kupiti za rodjendan neki cvijet i ugledao par kaktusa i jednostavno ostao bez rijeci... Uglavnom ovo su 2 koja su nabavljena odmah i naruceno jos par komada ako bude nasa teta sto radi u cvjecarni mogla nabaviti... Po imenima sa foruma naravno ;) ![]() Lijevo je ja mislim Aloe Barbadensis a desno je ? |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Fix, sve je moguće. Na slici je moj Pachycereus pringlei (starija slika). Pogledaj echinocereusa-klikni. ID Stupčastih kaktusa je za nijansu teža, barem meni. Čisto
moguće je da je i tvoj Pachycereus pringlei. Bez obzira koji je, ne bi ga smio zalijevati ako nema
dovoljno sunca. Pogledaj mu vrh...
|
|
![]() |
|
Fix ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
hvala na dobrodošlici i brzom odgovoru, guglo sam i ID je prilično točna, ljubomoran sam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
susurrus ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2013 Status: Offline Bodovi: 11 |
hvala na brzom odgovoru
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
susurrus ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2013 Status: Offline Bodovi: 11 |
pozdrav, da li netko zna koji je ovo sukulent?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |