Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 204205206207208 312>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2013 u 15:59
Enrikova nona, Klaudija,smile79kolači su za mene napast.... ne samo da raste kolesterol već i šećer... Kad ih nema , ne jedem ali sada imam snahu koja voli a i peče dobre kolače pa tko bi onda bio karkter....
Evo baš smo se sada vratili sa kirbaja, a ne da  smo samo tamo pojeli već su nam, po starom, dobrom šokačkom, slavonskom običaju i spakovali pa kako onda ne jesti kad imaš u izibilju.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2013 u 22:17
Evo opet kolačića.... Sada nije jako puno....Ovi jako brzo nestanu.....

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2013 u 08:04
Mmmmmmm...kako lepo izgleda,sigurno mu je i ukus takavTongue
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2013 u 08:58
Bili su fini .... u srcu višnje.....
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2013 u 23:34
Sad kad nema toliko posla u vrtu peces kolace !
Ma bas mi je zao da sam tako daleko !                    
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2013 u 23:56
Gute Fee.... Volim peći kolače ali sada manje jer imam zamjenu, moja snaha preuzela taj posao.....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2014 u 21:57
Smile Jutros me iznenadio ovaj cvijetić   ....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2014 u 22:02
Tratinčice cvjetaju kao da nije skoro pola zime.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2014 u 22:04
Biserak još nije odbacio svoje bisere....

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2014 u 23:12
Ove nam godine zima stvarno kasni, tko zna gdje se zadržala. Pitam se hoće li nadoknaditi sve kad dođe.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2014 u 10:19
Kaže se ako zima ne udari glavom, onda odari repom.... Sve mi se čini da će tako i ove godine, kad bude trebalo raditi vani onda će biti zimske  radosti.....
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2014 u 13:30
Prekrasno cvijeće draga Milice!Uživaj u njemu,jer kad se zima sjeti da tu još nije bila..
bilo bi dobro da se ne sjeti
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2014 u 16:18
ah cvijeće prekrasno a kolačići još ljepši,ma ne smijem ni gledat svu tu ljepotusmile79
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2014 u 18:19
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Procvjetala još jedna....

tako je lijepa ,Smilesigurno sada ima još više cvijetića
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2014 u 20:22
Hvala vam na posjeti mome zaspalom vrtu. Poneka biljčica me razveseli.....

Sada mi ne cvjetaju ljubičice. Baš bih trebala malo više pažnje posvetiti i njima. Skoro svakoj manjka zemlje pa se klate na nekoj niti od korjena a zemlja kao da je nestala u kaliću. Ovih dana moram dodavati još po malo zemlje.....

Zapravo, ovaj period poslije N. godine mi je jako težak , ne volim ove magle i hladnoću pa onda radim samo najnužnije a kad se počne približavati proljeće onda odmah oživim kao i moje biljke.....
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2014 u 21:42
sada samo u očekivanju proljeća, ali nije dobro da bar malo ne premrzne zemlja, možda će ipak biti još zime..
onaj cvjetić zimzelena te je iznenadioTongue
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2014 u 22:26
Mari, lijepo te vidjeti u mome vrtu. Dobro bi bilo da zima "odradi" svoje a ne da u proljeće   napravi "đumbus".....
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2014 u 06:29
dugo me nije bilo kod tebe,a toliko lijepih kolaca je bilo,njam...biljke uzivaju kd tebe,panj je predivan ...
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2014 u 13:50
Kamenjar, dobro mi došla.... Taj panj sam skoro bacila i sada mi je drago da nisam.....
Kolača ima jako često , nekad pravi snaha a nekada ja , volimo  a bilo bi "nekima - mislim na sebe " bolje da manje uživaju u slatkom i kolačima ali treba biti odlučan a ja to baš nisam.....
 Evo i danas je prelijep dan, išla sam posijati jedan red graška šećerca. Blato je u vrtu ali ipak sam nekako uspjela.....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2014 u 20:13
Tko je za kolačić.....Nisu jako slatki.....

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 204205206207208 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,357 sekundi.