Naš mali vrt... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 35> |
Korisnik | |
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala vam svima od srca na lijepim riječima i posjeti!
Ovo proljeće je počelo vrlo burno u našem malom vrtu, pošto smo orezivali dvije kruške stare preko 50 godina, kao i marelicu kod ulaza oboljelu od monilije... Sad ovako oškljobana više podsjeća na kakvo umjetničko djelo, nego na drvo... Ipak se nadam da će preživjeti i ostati još dugo sa nama... Dvorište je bilo prepuno granja i velikih grana, puno je posla bilo i oko čišćenja... Još uvijek smo u radovima, ne ostaje baš puno vremena za slikanje, ali svakako ću priložiti koju proljetnu sliku ovih dana... Za sada samo pogled kroz krošnju marelice... ![]() ![]() ... i pozdrav uz sliku našeg prekrasnog grada... ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
život je more
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasana boja cvijeta
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Jaaaaaaaaaaaaaako mi se sviđa tvoj vrt,baš je kao engleski vrt.Predivno!
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
svaka cast na prinovi maleni je presladak , a vrt odlican jos ce se on s godinama izmjenit :D
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Bugicaza5 - hvala ti od
![]() Miska - hvala na lijepim riječima i posjeti, navrati nam opet! ![]() FLORAMYE - hvala ti šta pratiš našu temu, vesele nas vaše posjete! ![]() Kod nas je danas napokon zapadao snijeg, pa se javimo uskoro sa zimskim slikama... Do tada, svim posjetiteljima lijep pozdrav! |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Drago mi je da si se vratila! Tvoje slikice su uvijek tako lijepe, gledane tvojim okom još i ljepše!
Imala si više nego opravdan razlog za svoje izbivanje. Ali zato je sada tvoj vrt bogatiji za još jedan neprocjenjivi cvjetić! Svima vam želim svako dobro! A za neprocjenjivi cvjetić........... ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Vila2, iskrene čestitke i puno lijepih i bezbrižnih dana Vašem djetešcu i Vama!
|
|
![]() |
|
Hvala ti Monna! Šaljemo ti veliki poljubac!
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
najiskrenije cestitke na tako lijepom cvjetku!!!!!!
![]() ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Anabistrica - hvala na posjeti!
![]() Tome se i ja veselim neopisivo, nema ljepše igre nego igre u prirodi i među cvijećem... Rekla sam prošle godine da ću javiti kako mi je Caesalpinia preživjela zimu... Nadzemni dio je ipak smrznuo pa smo ga u proljeće posjekli do zemlje skoro, no ipak je pustila iz korijena i napravila krasan grm, bujniji ali niži nego prošlo ljeto i naravno nije cvala... ove jeseni smo je iskopali i ipak spremili u hodnik, ali nisam sigurna da će preživjeti jer je korijen bio jako dubok i oštetili smo ga kod iskopavanja ![]() Ove godine mi je i moja mala čuvarkućica procvala ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Dugo me nije bilo u tvom vrtu i tko me dočeka? Jedan prekrasan mali Štrumf. O kako će uživati kad počne trčkarati oko cvijeća po vrtu pa ga dirati, mirisati, ispitivati!
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Andina - hvala od srca na lijepim riječima! Drago mi je što si posjetila naš mali vrt
![]() Ma svjesna sam ja da vrt bez promjena nije pravi vrt ![]() ![]() lucy - hvala na posjeti i lijepim željama! Puno pozdrava uz sličicu ovojesenjeg ruha mog malog Acer palmatum- a Orange dream... ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Svaki cvijetak me raznježi, ali djetešce u naručju raznježi me puno više. Uživajte u svakom danu, u svakom trenutku, uživajte jedno u drugome. Zdravi i veseli bili!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Bila sam već na tvojoj temi, u vašem malom/velikom vrtu, ali se nisam oglasila. Sada moram.
Prvo veeeeelika pusa tvom sinčiću. ![]() ![]() Zatim ti moram reći da te zamišljam kao kneginju koja u dokolici šeta ovim čarobno tajanstvenim vrtom sa suncobranom u ruci. Na to me asocira svaka sličica ovog prekrasnog okoliša. Uživaj uz svoje malo zlato, a kad dođe proljeće i sve se rascvjeta, zaboravit ćeš na uginulo cvijeće. |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Vrt je preživio i bez tebe, a gubici se lako nadoknade. Imala si najbolji mogući razlog odsustva iz vrta, bebač je prekrasan ! Želim vam puno lijepih zajedničkih trenutaka i plavookom ljepotanu puno sreće i zdravlja u životu ! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Šetnja tvojim vrtom je tako opuštajuća...divno zelenilo,preslatki sasušeni cvetići hortenzije,sve je lepo i skladno,ali novo biće,novi život u vašem domu je nešto najvrednije
![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Mari 5510 - hvala na lijepom komentaru i željama, kao i na dobrom savjetu!
![]() Karli - hvala ti na komentaru i lijepim željama, šaljemo ![]() moon - jako mi je drago da si nas obišla, puno hvala na zanimljivom komentaru, kao i na lijepim željama za našeg cvjetića! ![]() Pozdravljam vas sve sa sličicom moje bebe Acer palmatum- a... Ako netko prepoznaje o kojem se kultivaru radi, bila bi jako sretna da me nauči. U proljeće i ljeto ima zeleno lišće, a u jesen je lijepe naranđaste boje... ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |