Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Svaštara u Istri
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Svaštara u Istri

Odgovori Odgovori Stranica  <1 78910>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2008 u 09:47
Mikica, slike super ali čekamo mi i ostale gradove koje si spomenula...Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2008 u 22:29
divno!ma net je super,proskitas se zacas uzduz i popreko
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2008 u 13:47
A i sa postovima smo blizu...
Wink
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2008 u 13:46
Šeflera, šta si ti u horoskopu???
Pitam te jer i ja upravo došla iz konzuma i jedem "domaću" salatu od rajčice i paprike sa nekim jogurt dresingom....
A o tome da bih švrljala svugdje- to ne trebam ni spominjati...

Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2008 u 11:12
Proljeće i ja švrljamo netom u potrazi za krajolicima!
Jedem krastavac za gablec (iz svog vrta) i pratim te u stopu
smile96

Bila sam na Brijunima u osnovnoj školi i najviše se sjećam zološkog vrta i mede kojeg smo tada hranili bombonima (sad znam da nesmijemEmbarrassed) i sve one divljaći koja je slobodno šetala dok smo se mi vozili kao na safariju pokraj njih. To  mi je bilo prekrasno!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2008 u 11:02
Tiljo, svakako kreni i na drugu stranu....
Meni osobno je Istra predivna!

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2008 u 17:19
Lijepo bogami!
Mladencima puno sreće, strpljenja, ljubavi......
smile71
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2008 u 16:29
Zbilja prekrasno mjesto. Pa znaju mladi odabrati, a onda i mi stari uživamo.
I živjeli su sretno do kraja života ( ne nužno zajedno- sretni rekoh).
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2008 u 16:03
P.S. šatori inače ne spadaju ovdje. To je za one koji su se u zadnji čas odlučili prespavati da izbjegnu pomor vozačkih dozvola. Snimljeno jutro poslije.smile121
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2008 u 16:00
Kako sam cijeli forum zajahala sa svojim pirom evo i par slikica, jer sam slikavala i bilje. Ovo je restoran

Ovo je kažu prkos trajnica.

A ovo je pogled sa prozora moje sobe.

Ovu kuću su moji roditelji kupili pred četrdesetak godina. Kako pokušavamo izbjeći svađe naše dječice već na groblju, imovinu dijelimo za života. Ova kuća je pripala mladoženji. On kosi i odbavlja grublje radove. Dušu, biljke i njegu daje novostečena nevjesta.

Lozu sa prethodne slike, ovaj hibiskus u pozadini (još ne cvjeta sav je u pupoljcima) i tamariks sa slijedeće su posadili još moji roditelji a ostalo novi gazde.

Na vrh
TILjO View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 546
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TILjO Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2008 u 14:22
Morat ću posjetiti Brijune jednog dana svakako...
Prekrasni su, a nisam imao prilika za posjet.
Ako i idem kuda na more uvijek je negdje od Zadra prema Dubrovniku,
na gornjam kraju još nikako nisam bio...

Na vrh
gogica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gogica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2008 u 17:46
odlično Clap
bila sam jednom davno na Brijunima bilo mi je prekrasno vidiš valjalo bi to ponoviti
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2008 u 00:19
Svaka čast bubice! Baš si me razveselila sa ovim ljepotama! smile79
Na vrh
hakuro View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 57
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hakuro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2008 u 21:25

Brijuni su fakat za pogledat bila sam sa suprugom već dva puta i stvarno se isplati otići i vidjet a vidi se i po  slikama sva ljepota

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2008 u 14:48
Slike super, podsjetila si me na tu ljepotu, koji sam doživjela za vrijeme moga maturalnog putovanja!!!
Tongue
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 22:38
Naši Brijuni su zakon. Svi koji niste bili iskoristite vikend i pravac - Istra! Ispalit će vam se!
Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 21:00

Baš je divno ovako putem nečijih slika otputovati na zanimljiva mjesta.Bravo cure!

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 18:11
Super, baš si nas  dobro podsjetila da bi trebalo ponovi obići Brijune - prekrasno je.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 18:08
Super slike, bila sam tamo pred par godina, izgleda mi isto...Baš se je lijepo podsjetiti...
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 07:38
slikice su super, nisam nikad posjetila Brijune, a baš bi bilo lijepo otići malo tamo
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 78910>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.