Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 184185186187188 203> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Korijenko, evo i ja se pridružila šetnjom po tvom vrtu. Jako lijep vrt imaš
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Pozdrav! Tek sam započela šetnju tvojom hacijendom i već na prvoj stranici
![]() Sad se vraćam natrag u šetnju po još iznenađenja! |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Slavuj....... ovakvi dani tmurni i kišni su ko stvoreni za šetnju forum vrtovima, odmah zasja sunce i ako ga nema
![]() Bugica....dobro mi došla, u proljeće je vrt divan ali za moj gušt najljepši je u maj-juni ili septembar-oktobar Miranda i tebi veliki pozdrav, naoružaj se dobro se kavom i pićencem kraj kompa jer ako misliš šetati od prve strane pa nadalje čeka te duuuuga šetnja ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Uživala sam u šetnji tvojim vrtom jer danas je moj pogled kroz prozor samo bjelina ! Posebno su me oduševila stabalca mandarina ![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
E vidiš draga moja kako znam izabrat dan da stavim slike i da razveselim barem vas koji ste danas snježni...
![]() Ove godine su se mandarine pokazale u punom sjaju, bile su zdrave još od početka proljeća, rijetko koji plod je pao , skoro svi su opstali ali nisam ni mislila da će biti ovako veliki i tako sočni. Na proljeće ih presađujem u nove vaze, novu i bolju zemlju. |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
kod tebe proljetno.no ja ipak čekam one kad je sve po špagi i svježe pokošena travica
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
pozdrav draga Ajama ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
svaka čast
![]() ![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Imala si pravo draga - odlican dan za postavljanje slika Krasno sve
![]() ![]() Mozda natjeras I mene da stavim par slika
![]() pozdrava draga
![]() |
|
![]() |
|
Mariiiiii......e sljedeći put kad dođeš kod sestre obavezno si i kod mene na kavi
![]() Klaudija, evo zabijelila su se i brda oko mog mjesta, nadam se da neće snjeg doć niže. Dobra ti je ideja da malo vidimo i novice kod tebe. Zaboravila sam stavit ovu sliku pa ti šaljem malo uranjenog proljeća, pozdrav draga ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
186 stranica čiste uživancije!!!
Prekrasne biljke, odlično osmišljen prostor! Sve pohvale! ![]() |
|
![]() |
|
Miranda, bila si mi danas najdraži gost
![]() Hvala ti na pohvalama, trudim se najbolje što mogu da mi vrt bude što više uživanje a ne trud i rad iako ja uživam i kad najžešće vrtlarim ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Korijenko uvijek volim šetati tvojim vrtom,a posebno danas.Kod mene je već više od 25 cm snijega pa pogled na tvoju lijepo uređenu okućnicu me baš razveselio.Bravo za Paul S. jer se i meni jako sviđa,međutim kod mene nije preživio jednu zimu.
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Evo me opet. Imam pitanje.
Negdje na početku ove teme sam pročitala da imaš i temu o "simpatičnim bodljikavcima". Tražim ih, ali neuspješno... Jel sam to ja nešto pobrkala? ![]() |
|
![]() |
|
ne ne nisi, to je tema na Cvijeće foto i tamo su slike mojih katusa koji su Matuljima kod moje mame
Camelia.....nadam se da će moj ukrasni glog preživiti, grančice za cjepljenje su stigle od Carol i sve se je primilo ![]() Miška...hvala ti na posjeti
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
hvala draga na slici uranjenog proljeca
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Tvoj vrt je san snova,sve je prekrasno,Oduševila sam se hortenzijama ,Pedrom i bijelim vrtom,Toliko ljepote najednom mistu
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Ane na posjeti i na pohvalama, dođi opet i javi ako ti se što sviđa
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
korijenko
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 184185186187188 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |