Naš mali vrt... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 35> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dugo me nije bilo u tvom vrtu i tko me dočeka? Jedan prekrasan mali Štrumf. O kako će uživati kad počne trčkarati oko cvijeća po vrtu pa ga dirati, mirisati, ispitivati!
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Anabistrica - hvala na posjeti!
![]() Tome se i ja veselim neopisivo, nema ljepše igre nego igre u prirodi i među cvijećem... Rekla sam prošle godine da ću javiti kako mi je Caesalpinia preživjela zimu... Nadzemni dio je ipak smrznuo pa smo ga u proljeće posjekli do zemlje skoro, no ipak je pustila iz korijena i napravila krasan grm, bujniji ali niži nego prošlo ljeto i naravno nije cvala... ove jeseni smo je iskopali i ipak spremili u hodnik, ali nisam sigurna da će preživjeti jer je korijen bio jako dubok i oštetili smo ga kod iskopavanja ![]() Ove godine mi je i moja mala čuvarkućica procvala ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
najiskrenije cestitke na tako lijepom cvjetku!!!!!!
![]() ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Hvala ti Monna! Šaljemo ti veliki poljubac!
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Vila2, iskrene čestitke i puno lijepih i bezbrižnih dana Vašem djetešcu i Vama!
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Drago mi je da si se vratila! Tvoje slikice su uvijek tako lijepe, gledane tvojim okom još i ljepše!
Imala si više nego opravdan razlog za svoje izbivanje. Ali zato je sada tvoj vrt bogatiji za još jedan neprocjenjivi cvjetić! Svima vam želim svako dobro! A za neprocjenjivi cvjetić........... ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Bugicaza5 - hvala ti od
![]() Miska - hvala na lijepim riječima i posjeti, navrati nam opet! ![]() FLORAMYE - hvala ti šta pratiš našu temu, vesele nas vaše posjete! ![]() Kod nas je danas napokon zapadao snijeg, pa se javimo uskoro sa zimskim slikama... Do tada, svim posjetiteljima lijep pozdrav! |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
svaka cast na prinovi maleni je presladak , a vrt odlican jos ce se on s godinama izmjenit :D
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Jaaaaaaaaaaaaaako mi se sviđa tvoj vrt,baš je kao engleski vrt.Predivno!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasana boja cvijeta
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
život je more
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima od srca na lijepim riječima i posjeti!
Ovo proljeće je počelo vrlo burno u našem malom vrtu, pošto smo orezivali dvije kruške stare preko 50 godina, kao i marelicu kod ulaza oboljelu od monilije... Sad ovako oškljobana više podsjeća na kakvo umjetničko djelo, nego na drvo... Ipak se nadam da će preživjeti i ostati još dugo sa nama... Dvorište je bilo prepuno granja i velikih grana, puno je posla bilo i oko čišćenja... Još uvijek smo u radovima, ne ostaje baš puno vremena za slikanje, ali svakako ću priložiti koju proljetnu sliku ovih dana... Za sada samo pogled kroz krošnju marelice... ![]() ![]() ... i pozdrav uz sliku našeg prekrasnog grada... ![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Lijep je taj pogled kroz krošnju marelice! Podsjetila si me na pjesmu Vladimira Kočiša-Zeca: "...ispod marelice..."
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5, hvala ti na posjeti i komentaru!
![]() |
|
![]() |
|
Lagano se i naš mali vrt probudio, još koji dan i cvatnju voćaka
zamijenit će miris rascvalog cvijeća... Glicinija je ove godine
jednostavno prekrasna, samo što se nije rascvala... Šeboji su već sad
zamirisali svuda, zumbuli su prošli, a da ih nažalost nisam uslikala...
Ove godine ću pokušati biljčicama kojima nisam pogodila mjesto, ponuditi
neko novo i nadam se napraviti napokon nekoliko "gredica" sa kojima ću
trajno biti zadovoljna
![]() Tako i ovom mom ćupu sa sedumima moram pronaći neku bolju poziciju... Jako mi se sviđa kako su se biljke raširile i stvorile lijepe kombinacije... Evo jedne od njih... ![]() Za Lantanu prilažem i slikicu prolistalog acera... proljetno ruho mu je zaista predivno... ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ovi listovi su lijepi kao da su cvjetovi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Mari,5510, na posjeti, drago mi je da ti se sviđa kombinacija iz mog ćupića...
Unatoč tome što se ništa značajno ni novo nije događalo prošle godine, vrtek mi ipak ima neki novi, drugačiji izgled... Ili sam se ja promijenila, pa u meni budi neka druga osjećanja... Sve vas pozdravljam uz rascvalu trešnju u sumrak i stihove meni jako drage pjesme... ![]() Ispred naše kuće nekad je rasla prekrasna breza... Prekrasna uspomena na moje djetinjstvo... BREZA Pod prozorom mojim Bijela brezica je Ogrnuta snijegom Ko srebrna da je. Na punim granama Ledenim po strani, Razvile se rese Ko bijeli đerdani. U tišini stoji Breza, ko u gaju, I plamte pahulje U ognjenom sjaju. A zora, polako, Naokolo plovi, I na strane sipa Srebrni prah novi… |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
predivna ti je ova kombinacija seduma i čuvarkuće
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Krasni stihovi i lijepe slike
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |