Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 103104105106107 312>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 20:02
Stavit ću u recepte ....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 19:59
To je nešto kao onaj preklopni toster gdje se peku sendviči. I što radiš onda čime stavljaš smjesu. A koji je recept.
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 19:55
Karli, pečem ih u jednom starom ( više od 30 god) pekaču, elek. roštilju koji se može preklopiti. Na njemu piše "hitri pekač"... a zaista je brz i ekonomičan. Odjednom se može staviti 13 do 15 kolačića, zavisno od veličine......
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 19:47
Baš izgledaju ukusno, u čemu ih pečeš.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 19:43
Možda bi ptičice jele i ovo ali za sada nema za njih..... Novi recept.... Odlični i brzo gotovi.....( brzo  se naprave a još brže  nestanu )....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2014 u 22:08
Prošle godine sam pravila kuglice od svinjskog sala u koje sam dodala isto razne sjemenke a onda u mrežicama vješala na drveće. Pojele su pa sam pravila ponovo a sada sam stavila  pšenicu i sjeckane orahe. Kad budu počele dolaziti stavit ću još grožđice, suncokret, kikiriki, zob....
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2014 u 21:38
Baš ti je dobra ova tvoja hranilica. Tongue Što si im metnula unutra. Izgleda mi ukusno i da će ptičice biti jako vesele kada probaju papati.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2014 u 18:07
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2014 u 18:04
Dobro je napadao snijeg i sve pokrio. Ove godine sam se malo drugačije pobrinula za gladne ptice.Još nisu dolazile, one najprije ispituju teren.... ali sigurno će doći....

Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2014 u 14:42
smile141
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 22:57
 Hvala na posjeti.... Ovi kolačići se jako brzo naprave i uvijek ispadnu dobri.....

Rukometna utakmica, naši i Danci.....Nažalost izgubili.....
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 22:48
O kakvoj je to utakmici riječ? Vafli su ti savršeni
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 21:53
smile55
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 21:40
tako je - gol u zadnjoj sekundiiiiiiiiiiiii !!!!!Clap
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 21:37
Oči na računaru a uši na TV i ponekad brzi pogled na TV....
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 21:28
Hvala Hug
lakse se podnosi nervoza Wink- malo na laptop, a utakmica u pozadini

yes.............. odbranio jedanasterac
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 21:18
Za moje goste koji uz utakmicu zaviruju i u vrtove.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2014 u 23:25
Anabistrica, Mari,smile79
Tacnu sam dobila, punu bajadera (odavno potrošene), a sada mi služi za neke finote a karamele su ispale slučajno.... Počela sam praviti nešto drugo pa ispale karamele u kalupima za praline.....
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2014 u 23:20
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Mari, lijepo te vidjeti u mome vrtu. Dobro bi bilo da zima "odradi" svoje a ne da u proljeće   napravi "đumbus".....

ma izgleda da je zima zaboravila svoj lični opis, zbunjena je ostala i bacila se na degustiranje kolača
---imam isto takvu tacnu od Kraša kao i ti, s uzorkom njihove Bajadere, to je bilo limitirano izdanje u povodu Kraševog(bajaderinog) jubileja.. da se i ja malo pohvalimWink, ali karamele su tvoje originalThumbs Up

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2014 u 23:11
Ooo, fina ti je zanimacija kad nema radova u vrtu. Mljac
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 103104105106107 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.