Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 85> |
Korisnik | |
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Žao mi je tvojih voćkica! I kod nas je sve pod snijegom!
Ostavljam ti pozdrav!
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Koliko snijega
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Camellia, bilo ga je puno više ali dok sam ja uspjela dohvatiti fotić, otopio se poprilično. Ujutro sam prvo skupa s mm dohvatila lopatu pa škare za rezanje grana pa tek onda fotić. Dok smo radili, jako je padao snijeg s drveća.
Gute, i tu su sada niske temperature, danas je bilo -6, a bilo bu i nižih. Ali, budi bez brige za ruže, zaštićene su pod debelim snježnim pokrivačem. Nisa, ma volim ja ipak snijeg, ali ovaj puta je pretjerao Miska, ipak je to prirodna selekcija koja očito mora biti, a koji puta to i vjetar obavi. Meni je lijepo kad sunce obasja snijeg pa sve blješti. Onda mi je bajkovito. Karli, samo neka one tvoje lijepe kuglice od šimšira ostanu cijele. Njih bi bilo stvarno šteta Desert Rose, izgleda da je ipak već jako stara (naslijeđena je) pa je sad popustila pod teretom. Vidjet ćemo kad okopni hoćemo li moći spasiti polovicu koja je ostala ili ćemo je morati cijelu srušiti. Nedajboževećegzla. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Meni je najviše žao magnolije...
![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Baš mi je žao za toliko štete na biljkama što imate, ali takvo stanje je i kod mene. Snijeg je pun vode pa je težak. Moja živica leži na zemlji, nije list odbacila i to je pogubno sada.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Dobro je na kraju prošlo, to me podsjetilo zašto ne volim snijeg, komplicira život |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sad tek vidim koliko ga imate ! Uh ! Kod nas je ono malo (prije nego kod vas) palo ali je na tome i ostalo , samo je fest zima !
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Anabistrica baš mi je žao.Mislila sam da će kod tebe biti još više snijega.I kod mene je dosta slomljenog granja,čak mi je jedan čempres isčupan iz zemlje od težine snijega.
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pa, ipak je snijeg ostavio popriličan trag, dosta je toga polomljeno ovaj puta jer je snije bio jako mokar pa se ljepio na grane koje su od težine popucale. |
|
|
|
![]() |
|
Da, da, zato valjda i volim žutu boju. |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
draga ana, nadam se da šteta neće biti velika kako se čini...
malo sam se vratila, ruža penjačica je stvarno prelijepa, a anemone... rajske vidim da se zezaš sa srnama, to mi tako nestvarno zvuči - ruže u dvorištu, ali vjerujem da te ponekad i naljute držim fige da snijeg/led ostavi što manje traga |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Nadam se i ja da se ruze nebuju smrznule !
Ova zuta boja me je oraspolozila , kao da je zasjalo sunce ! Super ! |
|
![]() |
|
Panda, vjerujem da misliš na ružu Cocktail čiju je sliku ponovila Blue sky. Ona najbujnije cvate u proljeće ali i dalje kroz cijelo ljeto ima cvjetove. Nije više raskošna cvatnja kao prva ali je poprilična.
Kat.rea, budleja od Horti je jako tamno ljubičasta, a imam i svjetlu. Ova se od Horti zato i zove Crni vitez. Lužarka je lukovica, a lizimahija je trajnica i to jako zahvalna. Kladuija, drago mi je da si uživala, dođi mi opet kad snijeg okopni. |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |