Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 348349350351352 407> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
glikice krasan ulov.iz kojeg djela svijeta su stigli
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Tailand !
Hvala cure.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@Glikica, ajde nam stavi slike i nazive biljka
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
majcka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
Kad smo več kod rezanja Adeniuma. Ja ga trebam porezari i presaditi. Da to uradim odmah ili da sačekam još koji mjesec??
|
|
Eksotika je kul
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@majcka, pričekaj kraj veljače
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Glikica
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Glikice iznenadila si me.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Napisat ću imena i staviti slike, još večeras.
|
|
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Ako želiš sama sijati solidnu kvalitetu sjemena ti nudi koehres-kaktus - klikni . Predlažem ti između ostalih ADENIUM obesum 10K double flower
hybrid (5413) 1,2 €/10 kom. Adenium duplog cvijeta. Kada preračunaš tečaj 1
kuna = 1 sjemenka. Sada ti je pravi trenutak za kupnju. Počekaš još mjesec i
pol, do početka proljeća i siješ. |
|
![]() |
|
Presađujem kada je to potrebno bez obzira na
kalendar. Režem grane kada adeniumi krenu u punu vegetaciju. Čekam da su
temperature par dana oko 25 C. Znači druga polovica svibnja početak lipnja. |
|
![]() |
|
Evo nazivi kultivara koje sam kupila:
siam yellow, happy gold, hassadu red, poly prakai, cherry pink, pik panter, mahathep, lueang-lai, christmas sanra claus.
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
@pinus:
1. Kako to, da ja nikad ne pronađem u Hoferu ili bilo kakvoj drugoj trgovini takve Adeniume? 2. Dali držiš satove uzgoja za "telebane"? 3. Ako držiš - kada sam na redu??? ![]() |
|
Eksotika je kul
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
![]() ![]() Glikice, da bi reč rekla!!! ![]() Btw, ja sam danas još jednog jednoipolgodišnjaka upokojila. Truo od pete do glave. ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Pinus, hvala puno na konkretnom odgovoru i korisnom savjetu! Cijena je super.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pinis, nikako da kažem: meni su ovi tvoji svi lijepi, ali bijeli mi je poseban. Mislim da sm to već nekoliko puta rekla, al' za svaki slučaj evo još jednom.
|
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
dobar je i za pinciranje.vidiš koliko sa strane baca grančice
|
|
|
|
![]() |
|
Ajama, bit će od njega nešto. Ako kažem da taj stoji već 5-6 mjeseci u toj trgovini i kad se vidi kako je dobar, onda će podnijeti svakakve zahvate. Mislim, obzirom što je sve pretrpio do sada.
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo sam završila sa presađivanjem mojih malih Adeniuma. Mislila sam, da ču ih morati sve baciti, pošto su izgledali mnogo jadno. Ali gledaj vraga. Uopšte nisu bili jadni, već su samo požutjeli lišče, ali ga nisu odbacili. Stablo im je čvrsto i lijepo zadebljano. Sad su išli kod mojih semjenki u boks za klijanje pod lampicu. Kad se malo naviknu, odmah ih zaljevem i onda.....čekaj me se Pinuse. I ja ču ih imati....
![]() |
|
Eksotika je kul
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 348349350351352 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |