Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dadinicin kreativni kutak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dadinicin kreativni kutak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 32>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 21:08
E pa Dadinice, već par minuta vrtim slike sa zadnje dvije stranice .... kako si samo detaljima, obradom tkanine, raznim dodacima, preciznom izradom .... običnoj tkanini utkala dušu. S tvojim lutkama svako će dijete dugo se s nostalgijom sjećati svoga djetinjstva. Heart 
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 22:34
Desert rosesmile78 Hoće li zvučati jako neskromno ako ti kažem da bih voljela da budeš u pravu?
Mirandasmile78Svidjela mi se usporedba sa princezom na zrnu graška.

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 22:36
Glikicesmile78
        Monnasmile78
                 Milicesmile78

Drage moje djevojke, hvala vam na posjeti i na lijepim riječima!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 22:49
Bucka , što reći nakon ovog tvog komentara koji me dirnuo...... mogu ti se samo od srca zahvaliti na tako lijepim riječima.

Bez obzira kome radim lutku, uvijek ju radim sa jednakom dozom ljubavi. I uvijek se jednako nadam da će ta lutka usrećiti neko dijete, da će je voljeti kao što sam ja voljela svoju.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 23:08
Uživam gledati tvoje radove

Na vrh
ane6 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 329
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ane6 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 23:12
Što reći nakon svih pohvala nego da ija kao neko dite uživam gledajući ih.Prekrasne lutkice stvaraš svaka čast.Thumbs UpClap.
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 23:13
dadinice, pratim te iz prikrajka Super si!!!!!
Lipik
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2014 u 08:16
Prekrasni jastučići,papučice i lutka za Dunju
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2014 u 22:53
Vijolice smile78Drago mi je čuti da uživaš, hvala ti na tome!
Ane smile78 Hvala ti! Lijepo je znati da ti se sviđaju moje "curice".
Ljiljussmile78Hvala ti draga! Ma osjećam ja tvoju blizinu...
Miškasmile78Pozdravljam te, moja vjerna pratiteljice!

Jedna draga dama mi je rekla - ni slučajno nemoj odustati od lutkica!
Uz ovoliku vašu podršku i ohrabrivanje, to mi niti ne pada na pamet.
Drage moje, hvala vam na posjeti! smile79
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2014 u 14:13
Ovo su moje patuljčice, tetkino blago, Vanja i Wanessa

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2014 u 14:17
Kad me umilno gledaju i mazno pitaju "jel'da tetka da hoćeš?", tada sva obrana ovog svijeta i svi izgovori padaju u vodu....
.... a njihove se želje ispunjavaju, i nastaje ovo

za Wanessu

za Vanju
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2014 u 14:19
A ponekad se mora i odraslima ugoditi, zar ne?

Pa...... poslužite se!

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2014 u 14:26
Lako je takvu tetku imat!!Krojački salon,suknjice po želji..
i princes krafne
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2014 u 15:01
Eee, kad' bih mogla birati, rado bih te za tetu izabrala!

U životu sam inače uglavnom više davala - primala jako malo ili ništa, naročito u djetinjstvu. (Ne mislim tu na svoje roditelje).

Ali mi je jednom moja teta kupila materijal za suknju koju mi je šnajderica sašila. To je bilo negdje oko 1960. godine. Ja se i dan danas sjećam boje i dezena te suknje i da je bila "u glokn" ili "u zvono" sašivena. 
Ta suknja mi je očito bila nešto posebno jer je to bio poklon od moje tete.
Tako će se i tvoje nećakinje sigurno sjećati kako im je teta šivala lijepe stvari.

A ove tvoje princes krafne tako dobro izgledaju da bih odmah za sebe uzela cijeli tanjur.
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2014 u 18:37
Bravo za tetu, i ja sam teta pa znam kako to ide, imam dva nećaka od 6 i 10 godine i  nema toga što se ne bi napravilo za njih. A princez krafne nisam pravila i jela godinama. Svaka ti čast i za jedno i za drugo.
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2014 u 18:39
eh dadanice, očekivala sam slike kalupaša na koje sam bila jučer pozvanaLOL,
a onda me dočekaju princeze i to baš u vrijeme kada pijem popodnevnu kavu....Wacko
i uz to hrpa sašivene odjeće!!!
smile55
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2014 u 19:43
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

I još jedna..... Cakana

preljepo,bravo imaš zlatne prstiće!

"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2014 u 19:52
smile141za svestranu tetku!
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2014 u 20:03
Bravo za tetku ! I ja bi jednu takvu tetku...Tongue
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2014 u 20:10
Originalno poslano od člana Cimicifuga Cimicifuga napisao:

Eee, kad' bih mogla birati, rado bih te za tetu izabrala!

U životu sam inače uglavnom više davala - primala jako malo ili ništa, naročito u djetinjstvu. (Ne mislim tu na svoje roditelje).

Ali mi je jednom moja teta kupila materijal za suknju koju mi je šnajderica sašila. To je bilo negdje oko 1960. godine. Ja se i dan danas sjećam boje i dezena te suknje i da je bila "u glokn" ili "u zvono" sašivena. 
Ta suknja mi je očito bila nešto posebno jer je to bio poklon od moje tete.
Tako će se i tvoje nećakinje sigurno sjećati kako im je teta šivala lijepe stvari.

A ove tvoje princes krafne tako dobro izgledaju da bih odmah za sebe uzela cijeli tanjur.
PA moram se nadovezati na Cimi ma zbilja puno puta čujem dobila ovo,dobila ono od tete,prijateljice,sestre...a ja zbilja ne pamtim kad sam nekada od nekog nešto dobila...
A za tebe teta bravo ostat ćeš najdraža teta cijeli život,a princeze su odlične rado bi sad koju imala na tanjuru.
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 32>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.