Home made by Floramye |
Odgovori | Stranica <123> |
Korisnik | |
Miranda
Odrastao grm Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super ideja za anđelčiće od tjestenine! Jako mi se sviđaju!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš su lijepi anđeleki! Svaka čast!
Ajde, molim te, otkrij tajnu...od čega su glave? |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoje radove doživjela sam onako nekako toplo, ugodno, svijetlo. Anđelčići su me oduševili, ma bravo
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni su supeeeer! Nadam se da ćeš nam pokazati kako izgledaju na !
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bucka123, Dadinica, Blue sky, Miranda, Moon - hvala vam od !
Lovro - glava je kuglica stiropora, sve ostalo je tjestenina
Desert rose - Anđeli nisu bili za mene već za božićni školski sajam MS
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
Diyya
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme Pridružen: 01 Prosinac 2013 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 36 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veoma kreativno, super su ti anđelčići..
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zanimljivo i jako dobro napravljeno
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna torta!!!
Draga, ovo je zaista majstorski urađeno!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pahvala ima veću vrijednost kada ti je iskaže majstor od zanata, kao naša dadinica. Ja kolače volim peći , voooolim ih jesti, ali u ovakve kreacije nisam se nikada upuštala. Samim tim je i moja zadivljenost veća. I zato mogu samo reći prekrasno, draga Floramye .
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
Karli
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga torta je stvarno super ispala. Pravo umjetničko djelo. Zmaj ima tako slatko i milo lice, uopće nije opasan.
Ja se u to neupuštam. |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
TS je sigurno presretan sa predivnom tortom i sa kreativnom mamom
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neke slastičarnice be se postidjele kad bi vidjele tvoju tortu
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Torta je prekrasna! Ja ću je ispeći, nema problema ali kada treba ukrasiti, e tu obavezno zakažem... Ma svaka čast!
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SlavujVk, Dadinica, Bucka123, Karli, @kaktus, Moon, Desert rose
hvala vam drage moje, sad me malo ...
Nisam ni sama znala hoću li ili ne, bila sam nekakva bolesna, onda sam se odlučila da ipak hoću. I nisam požalila, MS je bio oduševljen. Stalno je bio u frižideru, sve dok drugi dan ipak nije zaključio da dino nije dovoljno strašan! Još da može urlikat bio bi najbolji!
|
|
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne blagdanske dekoracije, nježne, romantične, a opet pomalo glamurozne. Jako mi se sviđaju, a anđelčići od tjestenine su pravi originali. Ako bude kakvih noviteta ovih blagdana obavezno stavi sličice.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam navratila ovdje da vidim što nam je majstorica elegancije i stila pripremila za ovogodišnje blagdane
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja došla vidjeti nove aranžmane kao i Sara, doći ću opet jer prošlogodišnji su bili prekrasni.
Oduševila me torta, pravo umjetničko djelo. |
|
život je more
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sinoć sam bila na ovoj temi, po prvi put. Mislila sam da će biti novih dekoracija, a kako ih nema, moram opisati svoj doživljaj viđenog. Božićne dekoracije su vrlo elegantne i profinjene, a istovremeno toliko romantične. Gledajući ih dugo i pomno, osjetih da se duša puni, veseli, raduje. Oči se smiješe, misli odlutaše u sniježnu bajku. Vani puno snijega i ledenih siga, a duša topla.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala puno drage moje!
Ovih prošlih blagdana nisam ništa radila, jer nije bilo božićnog sajma u školi. Iako sam se ja bila pripremila... A adventske aranžmane sam samo malo preuredila pa nisam stavljala nove fotke. U biti, čini se da spavam zimski san... Sve do prošlog vikenda kada me MS mlađi probudio... Torta za njegov 6. ročkas, po njegovoj želji Plants vs Zombies (to je nekakva igra koju on igra na kompu) i za starijeg maketa bicikla za današnji projekt u školi |
|
|
|
Odgovori | Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |