Beličin novi kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Još jedna kava i bit će ih više nego prije.Kućice su ti prekrasne,drago mi je da si nastavila sa svojim radovima.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Preslatke su ti kućice ! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
E pa ovako nakon jučerašnje Zg kavice , ja sam se vratila doslovce punih ruku pelcera, tako da sam danas čitavo jutro imala što za raditi...poslikala sam neke već smještene, neki su se i vratili s čuvanja od moje divne prijateljice Camellie... Puno hvala također Andini i Konte na reznicama brugmansija, jer ako se sve prime, imat ću ih na lopate za dijeljenje
![]() ![]() ovo je doslovno samo mali dio... ![]() ![]() ![]() i moji s čuvanja... Pusa Camelli ![]() ![]() drugi dio ću fotnuti čim stignem ... |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Hvala Enrikova Nona od srca
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
drago mi je da sam te bar malo obradovala , ovako prvo su ti gomoljčići oxalisa roza boje cvjetova, zatim kasia sena, ruelia i oxalisi ljubičastih listova i bijelog cvijeta, sretno ti se primilo i raslo
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
E pa ovako... danas me ujutro iznenadio jedan divan paket pun pelcera i cvijeća od moje drage ENRIKOVE NONE ... Nonice moja, neizmjerno ti hvala, sve sam već brižno zbrinula
![]() Tu je ustvari puuuno više nego što se ovako vidi... ![]() ![]() ovo ne raspoznajem draga... ![]() ni ovo ... jel to polemonium ? ![]() i ovo... ![]() a bogme i ovo... ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Karli- hvala i dobrodošla k meni, nadam se da ćeš uživati zajedno samnom u svemu... a što je bilo... jednom rečenicom.... izgubila sve ...
Panda - Hvala, ali ovu zadnju je moj dragi izradio, a ja dovršila, tako da kostur zahvaljujemo njegovom umijeću a ne mom ![]() Gute- A šteta, baš mi je žao, ali biti će kava još na stotine i uvijek se radujem vidjeti te !!!! ![]() Anastazija- Ah draga moja, teme nema, ja sam tražila da ju maknu ... boli srčeko na sjećanja... A kaj se tiče mjesta.... hm... ma izmislit ću ja njega... znaš ti mene, sjećašse ti naših kava na mom bivšem balkonu ![]() ![]() Bugicaza5- nismo, jer mene nažalost podužih 8-9 mj nije bilo, ali nema veze jer evo mene natrag... Drago mi je da si me posjetila, a jednog dana ćemo se sigurno i upoznati ![]() Miranda- želim i tebi dobrodošlicu u moj mali kutak, i nadam se da ćeš također uživati samnom.. ![]() Belinice - Belinice moja, hvala i tebi draga, nisam zaboravila tvoje divne savjete i riječi utjehe, puno su mi značile. A feniks , kažeš... najsmiješnije je da sam tu riječ već nekoliko puta čula od svojih prijateljica koje kao i ti točno znaju što se dogodilo... Hvala ti draga na ponudi, i bogme da znaš i da hoću sve ponovo i nedam se smesti !!!! ![]() Sarice- znaš zakaj je boja zelena ? Zato ... ma znaš ti mene... uvijek je sve ljubičasto, pa kad želim razbiti tu svoju fiksaciju... ide zeleno ![]() Anabistrica- dugo se nismo vidjele draga, ali danas te očekujem na kavici... Nisam ziher baš da će se dati nagovoriti, jer već ga nagovaram za još jednu... A i mora mi do jeseni napraviti u dvorištu pravi, veliki staklenik od prozora... pa mi dođe neugodnjak da tražim još ![]() Floramye- Hvala draga, divno vas je sve opet vidjeti, nedostajali ste mi itekako. Pusa !! |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Drago mi je da si se vratila, želim ti sretan novi početak!
Oslikano kamenje ti je mrak, baš je slatko, i kućice naravno!
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kućica je prava, a i pomoćnik isto. Mogu si misliti koja bu to produkcija sad kad ste dvoje u tome.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
..,ova je kućica fenomenalna, a tek boja
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Belice,
Samo da ti zaželim dobar vjetar ,pa ti si feniks,takve ljude ja volim....sve sam i sama to probala,ne treba plakati za prolivenim mljekom.... Na raspolaganju ti je svaka moja biljčica,samo se javi na pp. Prekrasno si krenula,neka te ništa ne zaustavi ![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Pozdrav! Ja sam jedna od onih koji kreću s tobom u avanturu iz početka.
Već vidim kako ću s guštom dolazit ovdje po dozu kreativnosti i dobrog raspoloženja. Želim ti sretan povratak i novi početak! Ako kod mene vidiš nešto što bi moglo pomoći nastajanju tvoje nove biljne priče-javi! ![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Draga belice, nismo se upoznale (ja sam ti relativno nova ovdje na forumu) i nisam upućena u to što se događalo, ali veselim se tvom novom cvjetnom kutku i želim ti dobrodošlicu nazad k nama
![]() Naravno, ako ikako mogu pridonijeti tvojoj novoj zbirci cvjetića - samo reci!
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Evo i mene, našla sam te ![]() ![]() Drago mi je da te opet vidim tu ![]() Kućica je mrak, a od kamenja mi je onaj neravni sa treće slike stvarno naj naj ! Nadam se da imaš jaaaako veliki vrt i puno mjesta za sukulente, jer kolko vidim na kraju nebu nedostatak biljaka problem nego nedostatak prostora ![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Kucica mi je preslatka , uvjerena sam da ces joj naci lijepo mjesto .
PS na kavici se ovaj puta necemo vidjeti , jer , ja sam ti opet jako jako daleko , ali , obecavam , na nekoj drugoj u skoro , sigurno ! ![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
wow kucica je predivna , od cega to radis ???
![]() |
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Dobrodošla natrag i od mene, i ja kao mnogi nova ne znam što je bilo, ali to nije bitno. Drago mi je da si krenula od početka i da imaš snage i volje za to. Tvoje oslikano kamenje mi je prekrasno, pa sve ti je prekrasno, ali ova zadnja kučica je još prekrasnija. Oduševljena sam. Ne znam kako to radite ali su super. Prava umjetnička djela. Veliki pozdrav iz Gospića i
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |