Beličin novi kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 13> |
Korisnik | |
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga moja drago mi je da je stiglo neoštećeno ali bila sam u žurbi i nešto sto sam ti još namjenila ostalo doma ali nema veze, stići će ono kad tad. Čekam proljeće, čekam ljeto, skoro će a onda bit će kako se ono kaže"brbljaonica"
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ma krasno je gledati kako lijepo napreduje tvoj novi vrt ovako razigran i vesel
![]() Kamelija je prelijepa
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Miška- Hvala draga... hoće hoće, jer mora, ja ti sve svoje biljke treniram strogoćom, pa me moraju slušati
![]() Aralija- Kaj ??? Kak si ti to sve brižno spakirala, šanse da se nešto potrga su bile ispod 0. Hvala ti još jednom od srca draga moja. I ja jedva čekam proljeće, ljeto da se vidimo i izbrbljamo onako svojski ![]() Moon- Hvala draga, imam ja tu posla preko glave, bit će kao i uvijek, tumbanja i svega, ali tako sam sretna što opet imam gdje saditi i uživati. Drži fige za camelliu da i opstane . ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo malo novih biljaka za popunjavanje...
mići doronicum orientale ![]() polemonium variegated ![]() hm valjda je ploxić ![]() jedna penjačica za ogradu ![]() delphinium ![]() kalmia Olympic fire ![]() ![]() neka travica... ime neznam ![]() ![]() kiseli kutak sam si tak nekak zamislila... e sad bolje mu je da me sluša ![]() ![]() lukovice , iako nisam neki fan... bile su tak jeftine u Kauflandu da nisam odolila ![]() i za kraj još jedna hypertufica popunjena ... ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ma bravo, sve polako napreduje, a u uspjeh s biljkama uopće ne sumnjam
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno ti je sve, drago mi je da si krenula u nove pobjede!
koristim priliku da ti ponudim, ako ima nešto u mene a ti želiš,samo pitaj
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
kako će to biti lijepo kada se sve razbuja uz ove tvoje prekrasne radove koji su mi posebono romantični
![]() |
|
![]() |
|
Moon- hvala ti draga, znaš ti koliko ovo meni znači
![]() Antonija- i tebi neizmjerno hvala na riječima podrške kao i na velikodušnoj ponudi ![]() Bucka123- o dobrodošla draga, hvala ti, dugo me nije bilo, stari album sam dala izbrisati... ma da me srce ne boli kad ga vidim. Kažeš kreativne stranice... ma ja ti baš i ne zalazim u te teme, a što napravim pokažem ovdje... znaš da kod mene uvijek ima svega ![]() Blue sky- hvala draga moja , načekat ću se ja da se razbuja kao prije, ali nema veze, jer me neizmjerno raduje i puni dušu ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Evo mene ponovo, u malu inspekciju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...baš mi je drago da si dobila ovako lijepi paket od naše aralije
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
I ja čekam odgovor na pitanje koje ti je postavila Sara. Viš, to mi se dopada "kiseli kutak", ali biljčice u njemu izgledaju slatko. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepo popunjavaš svoj vrtek, makar je još prilično rano. Nego, mogu primijetiti da ti je zemlja u vrtu jako dobra. Jesam u pravu?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
bugica- samo ti nadgledaj draga
![]() Sarice- je divan paket mi je poslala zaista. A polemonium kak sam ti jučer rekla ... na kvatriću ![]() Carol- kvatrić draga, bila su 2... 1 je mene čekao da ga usvojim ![]() Anabistrica- je znam da je rano, ali vrag mi neda mira ... a što se zemlje tiče... u krivu si, ustvari je izuzetno očajna, teška, glinasta i mokra, samo ju ja pokušavam popraviti dodavanjem pijeska, humusa i zemlje. Jedino što glista imam da mi pomažu... ma na lopate ![]() klaudia - i ja !!! obožavam polemonium, pa probaj zamisliti kak sam sretna bila kad sam ga ugledala... ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Da, da, gledam i učim od iskusnijih
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
biljke u vrtu izgledaju lijepo i obećavajuće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
bas sam uzivala pijuci kavu i gledajuci tvoje nove biljke ..sve su lijepe ,a tek za par mjeseci,mogu mislit koja ce to ljepota biti ...veselim se tvom novom početku
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Belice kutak ti je divan brzinom munje se sve popunjava i proširuje
![]() ![]() |
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo i mene u posjetu. Vrt krasno napreduje. Uživala sam u tvojim novitetima.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |