Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Beličin novi kutak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Beličin novi kutak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 13>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 18:52
Draga moja drago mi je da je stiglo neoštećeno ali bila sam u žurbi i nešto sto sam ti još namjenila ostalo doma ali nema veze, stići će ono kad tad. Čekam proljeće, čekam ljeto, skoro će a onda bit će kako se ono kaže"brbljaonica"smile79
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 20:37
Ma krasno je gledati kako lijepo napreduje tvoj novi vrt ovako razigran i vesel smile161
Kamelija je prelijepa smile55
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2014 u 07:11
Miška- Hvala draga... hoće hoće, jer mora, ja ti sve svoje biljke treniram strogoćom, pa me moraju slušati LOL

Aralija- Kaj ??? Kak si ti to sve brižno spakirala, šanse da se nešto potrga su bile ispod 0. Hvala ti još jednom od srca draga moja. I ja jedva čekam proljeće, ljeto da se vidimo i izbrbljamo onako svojski smile78

Moon- Hvala draga, imam ja tu posla preko glave, bit će kao i uvijek, tumbanja i svega, ali tako sam sretna što opet imam gdje saditi i uživati. Drži fige za camelliu da i opstane . Hug
belica,zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2014 u 07:19
evo malo novih biljaka za popunjavanje...

mići doronicum orientale

polemonium variegated

hm valjda je ploxić

jedna penjačica za ogradu

delphinium

kalmia Olympic fire

neka travica... ime neznam

kiseli kutak sam si tak nekak zamislila... e  sad bolje mu je da me sluša LOL

lukovice , iako nisam neki fan... bile su tak jeftine u Kauflandu da nisam odolila

i za kraj još jedna hypertufica popunjena ...

belica,zagreb
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2014 u 15:28
Ma bravo, sve polako napreduje, a u uspjeh s biljkama uopće ne sumnjam smile55
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2014 u 16:29
prekrasno ti je sve, drago mi je da si krenula u nove pobjede! 
koristim priliku da ti ponudim, ako ima nešto u mene a ti želiš,samo pitajSmile!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2014 u 20:18

Draga belice, konačno da si se vratila. Jako su mi nedostajale tvoje maštovite likovne kreacije. A ovaj razigrani anđelčić mi je presladak, a tek sove.... sljedeće što očekujem je tvoja tema na kreativnim stranicama  Heart

Originalno poslano od člana belica belica napisao:

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2014 u 20:46
kako će to biti lijepo kada se  sve razbuja uz ove tvoje prekrasne radove koji su mi posebono romantičnismile55
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2014 u 07:55
Moon-  hvala ti draga, znaš ti koliko ovo meni znači Heart, a uspjeh... ma mora i tvdoglavo ne odustajem kao i uvijek

Antonija- i tebi neizmjerno hvala na riječima podrške kao i na velikodušnoj ponudi Hug

Bucka123- o dobrodošla draga, hvala ti, dugo me nije bilo, stari album sam dala izbrisati... ma da me srce ne boli kad ga vidim. Kažeš kreativne stranice... ma ja ti baš i ne zalazim u te teme, a što napravim pokažem ovdje... znaš da kod mene uvijek ima svega LOL

Blue sky- hvala draga moja , načekat ću se ja da se razbuja kao prije, ali nema veze, jer me neizmjerno raduje i puni dušu Heart
belica,zagreb
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2014 u 08:05
Evo mene ponovo, u malu inspekciju LOL... jako su ti lijepi radovi, a i neumorna si u nabavci cvjeteka Thumbs Up Bit će to jedno lijep, rascvjetan i romantičan kutak.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2014 u 17:04
...baš mi je drago da si dobila ovako lijepi paket od naše aralijeSmile...a noviteti lijepi posebno varjegiran polemoniumClap...gdje si ga kupila?
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2014 u 19:18

I ja čekam odgovor na pitanje koje ti je postavila Sara. Viš, to mi se dopada "kiseli kutak", ali biljčice u njemu izgledaju slatko.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2014 u 21:57
Wow,koliko lijepih novina kod tebe - uzivaj draga, sve je prekrasno!
Izdvajam ovu veceras
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2014 u 22:56
Lijepo popunjavaš svoj vrtek, makar je još prilično rano. Nego, mogu primijetiti da ti je zemlja u vrtu jako dobra. Jesam u pravu?
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2014 u 06:45
bugica- samo ti nadgledaj draga LOL možda te zaposlim za inspektoricu ... šalim se hvala
Sarice- je divan paket mi je poslala zaista. A polemonium kak sam ti jučer rekla ... na kvatriću Wink
Carol- kvatrić draga, bila su 2... 1 je mene čekao da ga usvojim LOL, drž fige da taj moj kiseli kutak uspije .
Anabistrica- je znam da je rano, ali vrag mi neda mira ... a što se zemlje tiče... u krivu si, ustvari je izuzetno očajna, teška, glinasta i mokra, samo ju ja pokušavam popraviti dodavanjem pijeska, humusa i zemlje. Jedino što glista imam da mi pomažu... ma na lopate LOL

klaudia - i ja !!! obožavam polemonium, pa probaj zamisliti kak sam sretna bila kad sam ga ugledala... Heart
belica,zagreb
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2014 u 07:51
Da, da, gledam i učim od iskusnijih Embarrassed  Tako su mi lijepe tvoje rukotvorine smile71
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2014 u 13:50
biljke u vrtu izgledaju lijepo i obećavajućeHug a kak si ti vrijedna i pedantna mora sve uspijetiThumbs Up
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2014 u 14:23
bas sam uzivala pijuci kavu i gledajuci tvoje nove biljke ..sve su lijepe ,a tek za par mjeseci,mogu mislit koja ce to ljepota biti ...veselim se tvom novom početku
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2014 u 14:40
Belice kutak ti je divan brzinom munje se sve popunjava i proširuje smile64 biće to divan vrtek opet Wink
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2014 u 14:51
Evo i mene u posjetu. Vrt krasno napreduje. Uživala sam  u tvojim novitetima.
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.