Aeonium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 41> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To je novi pa zato tako dobro izgleda,stari nisu u tako blistavom stanju,ali se oni oporave u proljeće.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Camellia, divan je
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Divni aeoniumi cure, posebno ih volim... to i ptičice na grani znaju
![]() Camellia, prelijep je, neka ti se razraste u pravu ogromnu životinjicu . Antonia , i tvoji su divni, ja sam definitivno mišljenja da je boja produkt izloženosti stresu... tj puno sunca, škrta zemlja = boja. A vani u vrtu gdje je zemlja bila bogata, i vlage bilo puno, zelen . |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ovog sam nedavno dobila od tate, kod njega je ljeti crn, malene, stisnute rozete
kao oni sa ljetnih slika sa hvara (duži listovi otpadnu, ostanu samo poluzatvorene crne rozete) a sad zimi je ovakav ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
camelia, prinova je za 5
|
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
natalija, jeka fra krasni su vam, jeka lijep cvijetnjak
![]() |
|
![]() |
|
hvala moon nista naspram tvom
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Divota ! Koji su to krasni oblici, a tek boje !!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
aralija divni su
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasni su ! Koliko ti je star onaj na prve dvije slike ? |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Anastazija kod mene je oko godinu dana, kupljen je dosta veliki ali u uvu godinu gotovo se udvostručio, a i već sada ima na centralnoj glavici pet mladih i opet će se (u što se nadam) udvostručiti ovo ljeto. Neznam da li je točno ali mislim da im odgovara veliki cvijetnjak , i ovaj drugi dok je bio u manjem stagnirao je a sad raste ludo i sutra ga presađujem u veći , sutra su po preporuci naše drage Moon dani lista pa se nadam da će nastaviti tako. i još nešto što bih htjela podjeli s forumašima, a tiče se sukulenata kad presađujem nikad ne skidam staru zemlju da ne oštetim korjenje samo u veće cvijetnjake dodajem novu koliko stane. Eto to je moje iskustvo koje me do sada nije iznevjerilo pa ako netko želi pokušati.......sretno
|
|
|
|
![]() |
|
aralija
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Hvala ti na savjetima. Onda bum i ja svojega presadila u veću teglu. |
|
|
|
![]() |
|
S obzirom na to da mi je stabljika dosta visoka a prazna jer bebe rastu na vrhu ispod glavne rozete, da li ga smijem posaditi dublje nego kaj je sada u zemlji ? Znači da zatrpam i dio stabljike koja je sada iznad zemlje. Hoće potjerati iz nje korjenčiće ili nove rozetice ? |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Hm Anastazija nemoj ga saditi dublje, on bi trebao potjerati i iz stabiljke nove grane i rozete
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Aralija, ostavljaju me bez teksta, mislim da su riječi i suvišne, jer zaista su divni primjerci
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |