Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Iris - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Iris - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 49>
Korisnik
Poruka
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2008 u 15:02
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

......pa zar je to moguce da su tvoji suncokreti vec toliki, a moji smrccccccc samo ovoliki

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2008 u 15:04
nemoj biti tužna rijeka...vjerojatno si ih kasnije sijala...moji su posijani krajem trećeg mjeseca
gledaj to pozitivno...moji će ranije ocvasti Tongue 
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2008 u 15:09
ClapThumbs%20Up 

p.s. ali druge godine cu ih saditit bar u tri navrata-mjeseca razlicita, jer ih obozavam pa ih zelim imati " stalno" u vrtu dok je to moguce, ofkors
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2008 u 18:52
Sve je prekrasno ali suncokret jesmile64
Rijeka,pametno,ja sam ove godine slučajno drugi puta sijala kad su oni prvi već poveći bili.Ostalo mi negdje sjemena i sad su za presađivanje.Sljedeće ću godine ostaviti više pa ću još i treći puta sijati,nek ih bude.
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2008 u 19:59
.... da da,  ti ces nam reci kada se moze najnajranije poceti sijati ih,  tako da bin ja slijedece godine malo ekperimentirala sa njima da ih imam cin prije i sto duze moguceWink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2008 u 22:11
Meni ih je ove godine izišlo u Skradniku točno 198 komada, e neki su malo pregusti pa će biti manji cvjetovi, ali još za sada ne cvatu, ali izgledaju fenomenalno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2008 u 22:25
.....pa kako je to moguce, ja san zela vrecicu sjemena i bilo ih je tocno 18 komada, pise da ih se mora posijati po tri, samo sam pogrijesila ca san ih tako i presadila pa su jadni jedan na drugomu, ali ih imam smrccccccccccc samo 18 !!!!!!   Unhappy
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2008 u 22:50
ali kad ove godine pokupiš sjeme od tih 18....zamisli koliko ćeš ih imati
a neki će se i sami zasijati Smile
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2008 u 23:38
Ako ih ne pojedeš sve....LOL Ja se jedva suzržavam da ne pojedem sve sjemenke suncokreta i tikvi. (no dobro, one sitne od ukrasnog još nisam probala).
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 13:31
.....ops, ja seljovic seljo pojma nemam, znaci ona mala crna sjemena sakupim i spremim na tamno i suho i na proljece sijanjeApprove
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 13:33
pa vidiš da znaš Tongue
Na vrh
batata View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 70
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje batata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 14:08
raj za oči! smile64
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 14:09
evo procvjetao i prvi "obični"

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 15:04
Iris super sve lijepo ali mene nešto drugo interesira:
Kako se zove cvijeće sa prve i druge slike na trinaestoj stranici, te šta je ono na istoj stranici ali treća slika odostraga???
Smo mi nemoj reći da ne znaš!!!
Please...smile78 
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 15:09
niggela ili kultivirani kim na prvoj a na drugoj je vrtni hibiscus
a koja li je treča slika odostraga....hahaha....jel misliš na one veeelike listove...to je ricinus
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 15:24
Ma da one narandžaste velike cvjetove i to bude drvo jel tako?
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 15:59
a ti za tecomu pitaš.....može narast velika Smile
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 17:27
Jednog dana,kad ja budem velika,imati ću i ja tekomuStern%20Smile
Sad sam dosta velika da imam suncokretiće.Ok,nisu tak lijepi i veliki,i ne cvatu još,ko od Iris ali budu.Jučer mi procvao neki mali "limun-žuti" suncokretakBig%20smile
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 17:33
shasha nije valjda da nemaš tecomu.....ili nas zezaš ?

imam ja jednu malu viška Wink
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2008 u 11:05

ovi ukrasni suncokteri su mi savršeni....šteta što nagodinu ne bi bili takvi ako ostavim svoje sjeme.....barem sam čula tako
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 49>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.