Iris - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 49> |
Korisnik | |
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
nemoj biti tužna rijeka...vjerojatno si ih kasnije sijala...moji su posijani krajem trećeg mjeseca
gledaj to pozitivno...moji će ranije ocvasti
![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
![]() ![]() p.s. ali druge godine cu ih saditit bar u tri navrata-mjeseca razlicita, jer ih obozavam pa ih zelim imati " stalno" u vrtu dok je to moguce, ofkors
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Sve je prekrasno ali suncokret je
![]() Rijeka,pametno,ja sam ove godine slučajno drugi puta sijala kad su oni prvi već poveći bili.Ostalo mi negdje sjemena i sad su za presađivanje.Sljedeće ću godine ostaviti više pa ću još i treći puta sijati,nek ih bude.
|
|
![]() |
|
.... da da, ti ces nam reci kada se moze najnajranije poceti sijati ih, tako da bin ja slijedece godine malo ekperimentirala sa njima da ih imam cin prije i sto duze moguce
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Meni ih je ove godine izišlo u Skradniku točno 198 komada, e neki su malo pregusti pa će biti manji cvjetovi, ali još za sada ne cvatu, ali izgledaju fenomenalno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
.....pa kako je to moguce, ja san zela vrecicu sjemena i bilo ih je tocno 18 komada, pise da ih se mora posijati po tri, samo sam pogrijesila ca san ih tako i presadila pa su jadni jedan na drugomu, ali ih imam smrccccccccccc samo 18 !!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ali kad ove godine pokupiš sjeme od tih 18....zamisli koliko ćeš ih imati
a neki će se i sami zasijati
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ako ih ne pojedeš sve....
![]() |
|
![]() |
|
.....ops, ja seljovic seljo pojma nemam, znaci ona mala crna sjemena sakupim i spremim na tamno i suho i na proljece sijanje
![]() |
|
![]() |
|
pa vidiš da znaš
![]() |
|
![]() |
|
batata ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 70 |
raj za oči!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Iris super sve lijepo ali mene nešto drugo interesira:
Kako se zove cvijeće sa prve i druge slike na trinaestoj stranici, te šta je ono na istoj stranici ali treća slika odostraga???
Smo mi nemoj reći da ne znaš!!!
Please...
![]() |
|
![]() |
|
niggela ili kultivirani kim na prvoj a na drugoj je vrtni hibiscus
a koja li je treča slika odostraga....hahaha....jel misliš na one veeelike listove...to je ricinus
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ma da one narandžaste velike cvjetove i to bude drvo jel tako?
|
|
![]() |
|
a ti za tecomu pitaš.....može narast velika
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Jednog dana,kad ja budem velika,imati ću i ja tekomu
![]() Sad sam dosta velika da imam suncokretiće.Ok,nisu tak lijepi i veliki,i ne cvatu još,ko od Iris ali budu.Jučer mi procvao neki mali "limun-žuti" suncokretak
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |