Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naš mali vrt...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naš mali vrt...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 35>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Status: Offline
Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2014 u 09:02
Ovdje gore je netko napisao da je vrt bajkovit, i ja se slažem jednostavno privlači, očarava svojom ljepotom. Svaku novu sliku s oduševljenjem očekujem. A i slike su ti prave profi. Hug
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2014 u 17:24
Temzi- hvala ti, evo za tebe još koja slika sa kišnim draguljima, dok nam ne dođe sunce...

Milice- je, to je C. gilesii, preživjela je zimu u zemlji, ali se nadzemni dio ipak smrznuo. Pustila je dosta kasno iz korijena, pa je bio baš lijep grmić, naravno, nije cvala... Ovu zimu je provela ipak u negrijanom hodniku, ne znam ni sama šta bi s njom Smile Druga, koja je svo vrijeme u tegli, se nekako izdužila i nije mi baš nešto...
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2014 u 16:38
Da li je preživjela zimu caesalpinia? Da li je to caesalpinia gilesi?
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2014 u 16:35
Predivan i bajkovit ugođaj tvojeg vrta, s nestrpljenjem išćekujem nove slikice!
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2014 u 16:06
SlavujVk- hvala ti što posjećuješ naš mali vrt, a najljepša ti hvala na tako lijepim riječima. Kad ih upućuje netko poput tebe, puno mi to znači... Heart

Dadinica- drago mi je da ti se sviđa kod nas, hvala ti na posjeti i lijepom komentaru. Dođi nam opet Hug

Nisam neko vrijeme bila na svojoj temi, pa su me sad jako razveselile i dirnule vaše poruke, posebno jer sam i sama odrasla tu i vrt mi je bio jedino utočište u ružnim i teškim trenucima... Nadam se da će našem jedincu biti i puno više od toga...

Puno pozdrava uz par kišnih slika...

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2014 u 21:59
Ima u ovom vrtu nešto posebno.... provlači se kroz njega neka posebna toplina i bajkovitost.
Ni malo me ne bi iznenadilo da sam na slici ispod dicentre ugledala vilenjake ili patuljke.
Predivno mjesto za odrastanje!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2014 u 20:25
Tvoj vrt ima dušu, a svaka slika zrači nečim posebnim.
Drago mi je da će "mali čovjek" odrastati u takvom okruženju, uz mamu sanjara...
...i drago mi je da si s nama, radujem se svakoj novoj slici.

Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2014 u 19:51
bugicaza5, samo ti nama dođi kad god uhvatiš vremena, srdašca su kod mene već sigurno 15 godina, ali se bambus jako proširio i potisnuo ih tako da nisu lijepa kao nekad... Moram ih presaditi ove godine... smile79

dea78, hvala na lijepim riječima. Na petoj slici je pakujac ( Aquilegia ), trajnica koja se rado sama zasijava...

Na vrh
dea78 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dea78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2014 u 18:37
Vila2 preljepo je.neznam bas svo cvijece al cvijet na slici 5 mi je divan, koji je to cvijet? Unaprijed hvala na odgovoru.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2014 u 16:13
I opet šećem kod tebe! smile78Kako su ti lijepa srdašca...mislim, lijepo je sve, ali za njima sam nostalgična...
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2014 u 15:37
Enrikova nona, Osica, miška, Betty Boop - hvala na lijepim komentarima, uvijek me obraduje vaša posjeta našem malom vrtu...

Evo i koja proljetna slika...

Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2014 u 08:27
Baš volim prošetati ovim prelepim vrtom i uživati u rascvetalim krošnjamaClap
Lep pozdrav smile78
The impossible is often the untried.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2014 u 23:20
Lijepi stihovi i slike
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2014 u 14:09
Krasni stihovi i lijepe slike
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2014 u 11:49
predivna ti je ova kombinacija seduma i čuvarkuće Thumbs Up
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2014 u 09:54
Hvala Mari,5510, na posjeti, drago mi je da ti se sviđa kombinacija iz mog ćupića...
Unatoč tome što se ništa značajno ni novo nije događalo prošle godine, vrtek mi ipak ima neki novi, drugačiji izgled... Ili sam se ja promijenila, pa u meni budi neka druga osjećanja...

Sve vas pozdravljam uz rascvalu trešnju u sumrak i stihove meni jako drage pjesme...

Ispred naše kuće nekad je rasla prekrasna breza... Prekrasna uspomena na moje djetinjstvo...

BREZA

Pod prozorom mojim

Bijela brezica je

Ogrnuta snijegom

Ko srebrna da je.

Na punim granama

Ledenim po strani,

Razvile se rese

Ko bijeli đerdani.

U tišini stoji

Breza, ko u gaju,

I plamte pahulje

U ognjenom sjaju.

A zora, polako,

Naokolo plovi,

I na strane sipa

Srebrni prah novi…

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2014 u 23:13
ovi listovi su lijepi kao da su cvjetoviTongue čuvarkuća i sedum se jako dobro slažuCool
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2014 u 18:50
Lagano se i naš mali vrt probudio, još koji dan i cvatnju voćaka zamijenit će miris rascvalog cvijeća... Glicinija je ove godine jednostavno prekrasna, samo što se nije rascvala... Šeboji su već sad zamirisali svuda, zumbuli su prošli, a da ih nažalost nisam uslikala... Ove godine ću pokušati biljčicama kojima nisam pogodila mjesto, ponuditi neko novo i nadam se napraviti napokon nekoliko "gredica" sa kojima ću trajno biti zadovoljna Smile
Tako i ovom mom ćupu sa sedumima moram pronaći neku bolju poziciju...
Jako mi se sviđa kako su se biljke raširile i stvorile lijepe kombinacije... Evo jedne od njih...

Za Lantanu prilažem i slikicu prolistalog acera... proljetno ruho mu je zaista predivno...

Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2014 u 16:25
bugicaza5, hvala ti na posjeti i komentaru! Heart
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2014 u 17:20
Lijep je taj pogled kroz krošnju marelice! Podsjetila si me na pjesmu Vladimira Kočiša-Zeca: "...ispod marelice..." smile76 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.