Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 139140141142143 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajama
miska Retriver Sara mikica.dm Mira K Hvala vam, drage moje. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Prekrasno,prekrasno šta sve od ovog svega izdvojiti hm....?
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Miro,
ovo je grm
Spiraea "Prunifolia"
![]() SURUČICA PRUNIFOLIA spiraea prunifolia Prunifolia je grm koji cvjeta u rano proljeće, sa prvim toplim danima u travnju, a listati počinje nakon cvatnje. Cvjetne pupove formira u jesen. Cvjetovi su bijeli, dupli, i izgledaju kao mali dugmići. Grm prunifolie je visok do 2,5 m a zbog povijenih grana na vrhu ima izgled kišobrana. Prunifolia je otporan i nezahtjevan grm. Dobro podnosi orezivanje a orezuje se nakon cvjetanja. Lako se razmnožava reznicama i korjenovim izdancima koji rastu dalje od korjena pa ih je lako odvojiti. Ovaj prekrasni grm još nazivaju "dječji poljubac". |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Proljeće je stiglo u tvoj vrt, sada će svaki dan biti nečeg novog u cvijetu. Lijep je vrt kao i uvijek draga Slavujčice
![]() Kako se zove ovaj cvijet, mislim da baš od toga imam sjeme ( jel ga zovu kamilica?)
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
odmor za oči umorne
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Predivne kombinacije boja, odusevim se uvijek kad navratim
![]() |
|
![]() |
|
Akebia Quinata
Iako se često može pročitati da akebia ima sitne i neugledne cvjetove i da je zanimljiva zbog svojih listova, mene je oduševila zbog dvije vrste cvjetova koje ima na jednoj peteljci, zbog prekrasne boje, zbog slatkastog, orijentalnog mirisa. ![]() mislim da su ovo muški i ženski cvjetovi, i da bi njihovim oprašivanjem nastao plod. ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...jednostavno ostaneš bez teksta, krasan ti je vrt, bujan i rascvjetan
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
bila,nauživala se i zadovoljna idem dalje opijati se mirisima proljeća
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Arim,
ako si bila jutros ![]() onda si vidjela kako se moj vrt budi...u rosi i jutarnjoj izmaglici... ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Sama javljam da sam potiho prošetala, uživala i lagano napustila ovu divotu ali vratiti ću se ja. :)
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
![]() ...i veselim se svakoj tvojoj napisanoj riječi i stihu... jer tvoji djelići pjesama i izlazak sunca nad mojim vrtom, su mrvica snage za još jedan dan u kojem moram zaboraviti da me čeka borba iz koje moram izaći na svojim nogama... ...i još nešto iz "Jutarnje molitve", što ne smijem zaboraviti... Blagosiljam Te što si me i ovo jutro probudio, znam da mnogima, koji sinoć usnuše sa mnom jutros već nije dano. ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Predivno
![]() samo bih sjedila tamo i uživala u pogledu!
|
|
![]() |
|
biskupska kapica
![]() biskupska kapica ![]() akebia ![]() erodium pelargoniflorum ![]() geum coccineum ![]() ![]() ![]() pogled sa terase ![]() |
|
![]() |
|
na jesen opet prošetaj do jabuke, oduševiti ćete njezini minijaturni jestivi plodovi. |
|
![]() |
|
aralija
korijenko Mari temzi panda Belina Wanessa drago mi je što ste ovdje, i sretna sam što vam je moj vrt mjesto za uživanje. ove godine, vjerojatno zbog blage zime, biljke kao da se natjeću koja će brže rasti i više cvjetati. vrt je prepun cvjetnih pupova, gdje god pogledam, nešto je naraslo, nešto procvjetalo... ![]() |
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Slavujcice, u tvome vrtu se uvek lepo odmorim i nauzivam !!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 139140141142143 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |