Naš mali vrt... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 35> |
Korisnik | |
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Baš volim prošetati ovim prelepim vrtom i uživati u rascvetalim krošnjama
![]() Lep pozdrav
![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
I opet šećem kod tebe!
![]() |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Vila2 preljepo je.neznam bas svo cvijece al cvijet na slici 5 mi je divan, koji je to cvijet? Unaprijed hvala na odgovoru.
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
bugicaza5, samo ti nama dođi kad god uhvatiš vremena, srdašca su kod mene već sigurno 15 godina, ali se bambus jako proširio i potisnuo ih tako da nisu lijepa kao nekad... Moram ih presaditi ove godine...
![]() dea78, hvala na lijepim riječima. Na petoj slici je pakujac ( Aquilegia ), trajnica koja se rado sama zasijava... |
|
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Tvoj vrt ima dušu, a svaka slika zrači nečim posebnim.
Drago mi je da će "mali čovjek" odrastati u takvom okruženju, uz mamu sanjara... ...i drago mi je da si s nama, radujem se svakoj novoj slici. ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ima u ovom vrtu nešto posebno.... provlači se kroz njega neka posebna toplina i bajkovitost.
Ni malo me ne bi iznenadilo da sam na slici ispod dicentre ugledala vilenjake ili patuljke. Predivno mjesto za odrastanje!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
SlavujVk- hvala ti što posjećuješ naš mali vrt, a najljepša ti hvala na tako lijepim riječima. Kad ih upućuje netko poput tebe, puno mi to znači...
![]() Dadinica- drago mi je da ti se sviđa kod nas, hvala ti na posjeti i lijepom komentaru. Dođi nam opet ![]() Nisam neko vrijeme bila na svojoj temi, pa su me sad jako razveselile i dirnule vaše poruke, posebno jer sam i sama odrasla tu i vrt mi je bio jedino utočište u ružnim i teškim trenucima... Nadam se da će našem jedincu biti i puno više od toga... Puno pozdrava uz par kišnih slika... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Predivan i bajkovit ugođaj tvojeg vrta, s nestrpljenjem išćekujem nove slikice!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Da li je preživjela zimu caesalpinia? Da li je to caesalpinia gilesi?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Temzi- hvala ti, evo za tebe još koja slika sa kišnim draguljima, dok nam ne dođe sunce...
![]() ![]() Milice- je, to je C. gilesii, preživjela je zimu u zemlji, ali se nadzemni dio ipak smrznuo. Pustila je dosta kasno iz korijena, pa je bio baš lijep grmić, naravno, nije cvala... Ovu zimu je provela ipak u negrijanom hodniku, ne znam ni sama šta bi s njom ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Ovdje gore je netko napisao da je vrt bajkovit, i ja se slažem jednostavno privlači, očarava svojom ljepotom. Svaku novu sliku s oduševljenjem očekujem. A i slike su ti prave profi.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Karli- drago mi je da ti se sviđa kod nas, jednog dana će nadam se biti onako uredan kako bi željela, a dio dvorišta je potpuno "disfunkcionalan", ima tu još jako puno posla...
Evo koji cvjetić... Lunnaria biennis ![]() Novi stanovnik u našem vrtu- Aubrieta. Hvala Slavujčici ![]() ![]() ![]() Beba kalikant, zahvaljujući dragoj Monni, već dvije godine kod mene... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Vilo , jako jako ugodno sam se osjecala kod tebe u posjeti !
Uzivala sam u svjezini i bojama tvojeg vrta ! Doci cu opet ! ![]() |
|
![]() |
|
rea ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2014 Lokacija: hrvatska Status: Offline Bodovi: 125 |
Uživanje je šetati u tvom vrtu, pogotovo sa ovim kišnim kapima,
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
prekrasan je doživljaj šetati tvojim vrtom,netko je već prije spomenuo da je vrt bajkovit i da nas jednostavno očara....
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Volim prošetati tvojim vrtom i pogledati tvoje slike. Imaju neku dozu mistike...
Ostavljam ti pozdrav! ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Gute Fee- dobrodošla, drago mi je da ti je godila šetnja ovuda! Dođi nam opet!
Rea- drago mi je da si uživala u našem malom vrtu unatoč kiši ![]() @kaktus- hvala ti na posjeti i lijepom komentaru! FLORAMYE- hvala na posjeti, drago mi je da ti se sviđaju slike. Svima veliki pozdrav uz jednu pokislu freziju... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Tu sam i ponovno uživam u tvojim sličicama od početka teme do kraja. Kad mali Štrumf zaspi, dohvati fotić i škljocni koju panoramsku, a kad drugi put zaspi, prebaci je ovamo da još malo uživamo.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |