Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 94> |
Korisnik | |
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ruže, perunike,pakujac, sve je prekrasno
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo je u tvom vrtu, perunike su krasne, a bravo i za lantane (i moje su u isttom stadiju - listanja).
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Imam jos puno puno posla ! Kak sam vec rekla , ima i dana !
Dok tvoje perunike cvatu punim cvijetom moje jos razmisljaju ! ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Jako ti je lijepi vrtek tak rascvjetan, čak ti već i ruže cvatu. Vidi se da uživaš u svakom cveteku, a s tobom i mi.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga moja Kamenjarcica , kako nebi bilo lijepo kad si i ti meni bila dobra vila i pomogla
mi svojim nesebicnim poklonom da se priblizim toj ljepoti . Na zalost , jos uvijek ti se nisam uspjela oduziti , ali , nadam se da ces i ti nesto pozeljeti a ja tebi to ispuniti ! ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
dugo nisam bila kod tebe,nema cega nemas,prekrasno je...
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
@ moon Draga moon , obadva provodimo svaku slobodnu minutu (bez kishe) vani kod cvijeca ili pak u vrtu ! @ Camellia Mislis na echeveriu ? Svake godine ju uvijek iznova spasavam i opet se nadam da ce i ovaj put uspjeti procvijetati ! Hvala vam na posjeti i lijepim rijecima . ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
gute vrt ti je sad prekrasan sav u cvatu.Tulipani su ti posebni kao što su svi primjetili.Meni je za oko zapelo nešto posebno,a to je slika ispod agave.Neki sedum ili nešto slično?Što god da je ,prekrasno je.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasne ruže, lijepe zdrave i u pupovima, pakujci, tulipani, a glicinija tako mala, a cvjeta, super
![]() |
|
![]() |
|
Da draga moja Bugica , Zagorka sam ti ja , Zagorka !
Veselit cu se tvojem ponovnom dolasku ! ![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Jesam li te i ja konačno pronašla? Jesam, jesam i oprosti mi što nisam i prije...prelijep ti je vrt, tulipani su mrak, tekomica, glicinija... ružica...
![]() |
|
![]() |
|
Imam ti ja draga svoje "cuvare" , no moje cvijece ipak najvise voli mene !
![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Potpisujem gore rečeno, što bi tek bilo da si cijelu godinu u cvom vrtu. Tupipani su prekrasni koliko ih samo imaš.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Draga , moja lokacija ti sama daje odgovor ! Nazalost , to je sudbina zivota ,
tako ce vjerojatno i ostati ! ![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Gute draga... ako sam ja dobro skontala a mislim da jesam-ti nisi cilu godinu u tom "zelenom zagorju"?
E pa ja se pitam: a što bi tek bilo da jesi? A gledajući ove slike to mogu pomalo dočarati |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |