monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 138> |
Korisnik | |
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kkako da pobjednici gube bitke
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Evo ga opet, odradio svoje bez greške.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
monsek...budeš ti sve to kao i lani nadmašila..:)uopče ne sumnjam u to...
![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Curke drage koja malodušnost ?? Pa nikad lošije flance u životu nisam imala... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Moram da se složim sa Pustolovkom i Ajamom, svi se mi malo bojimo zbog ovog hladnog vremena a kasnije bude dobro...
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
monsteru hvata malodušnost kao i prošle godine,a na kraju je sve bilo prekrasno i u izobilju
![]() ![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Ma dajte zar je tako loše gdje je optimizam,ja mislim da će ove godine biti dosta plodova i da će
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Ah, monsić, tako je nekako i kod mene. Sve bih, a ništa ne mogu od ovog lošeg vremena. Rastu mi samo paradajzi u plasteniku. Ostalo stagnira.
![]() |
|
![]() |
|
Evo me, da ne pomislite kako me nema na ovom lijepom forumu...Tu sam, samo nemam što fotkati ni o čemu pisati, sve mi je ove godine krenulo loše i naopako.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Sve nas zeza ta hladnoca... jedva cekam proljepsanje vremena. Na zalost, onda slijedi kratko idealno vrijeme da biljke stasaju pa onda opet problemi sa nedostatkom vlage... i tako u krug...
|
|
![]() |
|
Ono što mi nisu riješili hladnoća i puževi, sad pokušavaju riješiti voluharice... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Joj i ja isto bojim se da mi ne uginu rajčice i paprike od ove hladnoće.Krumpir mi požutio sredio ga mraz ,užas nadam se da će se oporaviti
![]() |
|
![]() |
|
Evo mje, evo me Medy....Ukomirana sam i ljuta na ovo prokleto vrijeme, pa nemam volje za ništa.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mons ženo gdje si ti jesi li živa
![]() |
|
![]() |
|
Ja sam taj luk dobila od jedne mamine susjede, od koga je ona dobila, ne znam... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gostovic ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 77 |
baš sam sinoć prečitavala tvoje postove o luku i sjemenu tako da ću i ja ostaviti luk za sljedeću godinu i hvatati sjeme.
Inače, u Zagrebu nisam našla ovaj starinski luk kojeg si spominjala, možda budem imala sreće preko njuškala na jesen. Lp
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |