Surfinija - Surfinia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 46> |
Korisnik | |
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozz,od ovih kiša i hladnog vremena na surfinijama uz korijen su počeli žutiti listovi i sve su nekako jadne,obješene.Kako da ih tretiram da mi potpuno ne uvenu?
|
|
Josipovac,Osijek
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Marinak ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Travanj 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 39 |
Temzi, boje su joj predivne.
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
temzi, prelijepa je!
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lu Lei ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
![]() |
|
![]() |
|
Lu Lei ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
![]() |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Nisam stigla prije ti javiti da dobro napreduje cak ima i dva cvjetica.bit ce krzljavija nego ovogodisnje al ipak je ona prezivjela zimu
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
i nije se smrznulo ?...iskreno, mislila sam da je surfiniaj jednogodišnaj biljka...ajde, baš super, sad ćeš nam podnositi izvještaj kako napreduje....
![]() |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
U podrumu ispred prozora.tamo cuvam cvjece preko zime.
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
tnx Dea
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Lu Lei predivne su.
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Cilence :-) hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
Cilence ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Travanj 2014 Lokacija: Ub Status: Offline Bodovi: 16 |
Lu Lei predivne biljke,odusevljena sam jesi li ih kupila vec tako velike ili si ih gajila iz malog rasada?
|
|
![]() |
|
hvala ti Marinak :-) da, dvije su u tegli...
|
|
![]() |
|
Marinak ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Travanj 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 39 |
Lu, baš su ti lijepe! Surfinije imaš po 2 u tegli?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
E ja sam danas presadila dvije predivno crvene sulfrinije.
Stavila sam ureu, konjske brikete, kuperblau i sumpora u zemlju. Takođe sam zabola dvije korodirane cijevi. Pa da vidimo, ili će biti spaljenje ili najljepše u kraju. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
dea78...
![]() lucy... ![]() anita... ![]() smrcko... ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |