Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Beličin novi kutak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Beličin novi kutak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 13>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2014 u 19:57
Prekrasni novi kamenčići, a vrt je prelijep,odabir biljaka baš po mom ukusu,divota!Evo sada će nam sunce skoro zasjati, pa će i sukulenti živnuti
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2014 u 19:20

Lijepo se popunila tvoja močvara  Clap.
Moji sukulenti su na polici pod krovom i sve si mislim, iako tu nemaju tako puno sunca, da ih i ostavim tu - pogotovo poslije one tuče neki dan.
Crtarije su ti kao i uvijek  smile120.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2014 u 09:20

ajme - ti rece evo nesto malo - ma divota, svo cvijece se odlicno drzi a ovi tvoji radovi obaraju s nogusmile227.

svaka cast I blago tebi kad si blagoslovljena I imas dar za crtanje. hvala ti kada djelis sa nama - da I mi uzivamo
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2014 u 09:08
a nešto sitno sam i crtkala iako ne baš previše LOL

belica,zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2014 u 09:06

ipak je tradescantia ...

nova kućica...

belica,zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2014 u 09:02
Iako me opet jedno vrijeme nije bilo, ne brinite, tu sam ja, samo me ovo vražje vrijeme i ljuti, a i deprimira bogme, sve je već postalo močvarno od tolike kišurine, pupoljci u pripemi, ne otvaraju se, sukulenti su ukomirani, pa i nemam bog zna kaj za slikati, ali evo nešto slijeda... da mi ne velite da sam se ulijenila smile96 iako jesam ovih dana

močvarni aeoniumi...

ovaj mi je skoro odapeo...

močvarni sukulenti...

pa malo močvarnih slika iz vrta LOL

ovo je slikano u kratkim periodima sunca....

belica,zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2014 u 08:50
Anastazija- Hug
Miranda, Kaćunak, Betty, Miška, Dijana, Bugica, kaktus -
hvala svima  Heart
Floramye- je definitivno je tradescantia, sad kad je konačno procvala, ali zaista mi nimalo nije ličila na nju
Anaida- je točno je tako kako si napisala, hvala ti Hug
Andina- a šta ćeš od mene, kad se volim igrati LOL
belica,zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2014 u 08:44
Temzi- hvala na lijepim riječima Hug

Medo- ma već sada vidim da će biti prekopavanja, samo me vrijeme ubija... ne da mi se ništa kad ova kišurina, pada li ga , pada

Stefice- ma nisam nestala, nekako sam imala posla oko drugih stvari u životu, ali tu sam ja draga.

smile78
belica,zagreb
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2014 u 16:28
I ja šetam po vrtu, gdje si opet nestala,gdje su nove sličice?Hug
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2014 u 20:41
!vaka čast! ovo je sad već puno više od kutka
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2014 u 14:13
Predivne sličice preslatkog vrteka i teglica,a i kamenčića.Sve je jaaaaaaako lijepo!
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2014 u 21:56
Gledajući ove sličice, imala sam dojam da sam u Liliputu, valjda zbog onih kućica, kamenčića, anđelčića... i to mi je tak super bilo! Stvarno si puno toga nabavila i prekrasno posložila, a vidi se s koliko se ljubavi posvećuješ svakoj biljčici. Uživaj, draga, zaslužila si!
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2014 u 21:42
Uživala sam u prekrasnim slikama,
ponovo ću ti doći u posjetu i diviti se
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2014 u 20:08
Već je lijepa gužvica kod tebe...Wink Jako mi je drago što ti mogu doći u posjet i uživati u tvojim cvjetekima, teglicama, kreacijama... 
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2014 u 20:03
Belice... Mogla bih o cvijeću koje je zaista lijepo, ali ja ću danas ipak o pogledu...

Ponekad je potreban samo drukčiji pogled - i sve postane prekrasno!!

Neka ti takav uvijek ostane. Wink
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2014 u 14:37
Mene su se dojmile ljepotice iz sjene!
Ono što ne znaš što je, da nije neka vrtna tradescantia!?
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2014 u 07:22
Lijepo popunjavaš svoj novi vrt!
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2014 u 22:31
I ja,i ja 
The impossible is often the untried.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2014 u 19:45
I ja se slažem
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2014 u 18:39
Slazem se sa Mirandom!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.