Beličin novi kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 13> |
Korisnik | |
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasni novi kamenčići, a vrt je prelijep,odabir biljaka baš po mom ukusu,divota!Evo sada će nam sunce skoro zasjati, pa će i sukulenti živnuti
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Lijepo se popunila tvoja močvara ![]() Moji sukulenti su na polici pod krovom i sve si mislim, iako tu nemaju tako puno sunca, da ih i ostavim tu - pogotovo poslije one tuče neki dan. Crtarije su ti kao i uvijek ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Iako me opet jedno vrijeme nije bilo, ne brinite, tu sam ja, samo me ovo vražje vrijeme i ljuti, a i deprimira bogme, sve je već postalo močvarno od tolike kišurine, pupoljci u pripemi, ne otvaraju se, sukulenti su ukomirani, pa i nemam bog zna kaj za slikati, ali evo nešto slijeda... da mi ne velite da sam se ulijenila
![]() močvarni aeoniumi... ![]() ovaj mi je skoro odapeo... ![]() ![]() močvarni sukulenti... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pa malo močvarnih slika iz vrta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ovo je slikano u kratkim periodima sunca.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Anastazija-
![]() Miranda, Kaćunak, Betty, Miška, Dijana, Bugica, kaktus - hvala svima ![]() Floramye- je definitivno je tradescantia, sad kad je konačno procvala, ali zaista mi nimalo nije ličila na nju Anaida- je točno je tako kako si napisala, hvala ti ![]() Andina- a šta ćeš od mene, kad se volim igrati ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Temzi- hvala na lijepim riječima
![]() Medo- ma već sada vidim da će biti prekopavanja, samo me vrijeme ubija... ne da mi se ništa kad ova kišurina, pada li ga , pada Stefice- ma nisam nestala, nekako sam imala posla oko drugih stvari u životu, ali tu sam ja draga. ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
I ja šetam po vrtu, gdje si opet nestala,gdje su nove sličice?
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
!vaka čast! ovo je sad već puno više od kutka
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Predivne sličice preslatkog vrteka i teglica,a i kamenčića.Sve je jaaaaaaako lijepo!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Gledajući ove sličice, imala sam dojam da sam u Liliputu, valjda zbog onih kućica, kamenčića, anđelčića... i to mi je tak super bilo! Stvarno si puno toga nabavila i prekrasno posložila, a vidi se s koliko se ljubavi posvećuješ svakoj biljčici. Uživaj, draga, zaslužila si!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Uživala sam u prekrasnim slikama,
ponovo ću ti doći u posjetu i diviti se ![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Već je lijepa gužvica kod tebe...
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Belice... Mogla bih o cvijeću koje je zaista lijepo, ali ja ću danas ipak o pogledu...
Ponekad je potreban samo drukčiji pogled - i sve postane prekrasno!!
Neka ti takav uvijek ostane.
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Mene su se dojmile ljepotice iz sjene!
Ono što ne znaš što je, da nije neka vrtna tradescantia!? |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Lijepo popunjavaš svoj novi vrt!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Slazem se sa Mirandom!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |