Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 94> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tulipani su na zalost ocvali a ta ruza ti je jako stara ! I nju moramo na jesen orezati pa ces onda moci dobiti reznice , ako zelis . |
|
![]() |
|
@ klaudija8 velika mi je pomoc MM , sama to sve nebi stigla i nebi mogla zato smije s menom ici na kavu , vidjela si da ga i Anabistrica hvali ![]() @ Nisa nisamslikala cijeli kamenjar jer ga jos nisa stigla urediti pa me je puno sram ![]() @ mikica.dm malo smo prekasno dosli , nismo vise stigli obrezati ruze pa su se jako razrasle - cvijetovi ce u toliko biti sitniji ![]() @ Karli predprosle godine sam imala peh - bila sam narucila i dobila 11 ruza i od toga mi je njih 6 propalo - ove od prosle godine - sve su se lijepo primile i budu ovako malene cvale ![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Predivna mi je ona šarena ruža , a tulipani su veličanstveni
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Slicno ti je bilo i s nama . Kod nas je jako vodeni teren , pogotovo kad pada kisa , tako da smo okolo kuce stavili kockice . Gliciniju sam si strasno zelila i donesla ju sa sobom sa sjevera Njemacke , platila ju gore 25 Eura da bi mi ju tu pojele voluharice ! Carol mi se smilila i poklonila ovu koju vidis a mi ju formiramo u stabalce . Kako je god mala , cvala je , a mirisi ...... nevjerojatno ! |
|
![]() |
|
Draga lucy , ovisi i o boji koju zelis . Virag ima nekoliko lijepih ruza penjacica u programu . Na primjer Amadeus , crvene boje , miris je oznacen sa 2 zvjezdice ali za nju on kaze u katalogu da je vrlo zdrava ruza . Sa istim kvalitetama samo mirisljavija je zuta Golden Gate . Ja imam neku drugu nepoznatu (staru od puno prije ) zutu a crvenu imam Don Juan od njega . PS mi cemo nase tek na jesen obrezivati , onda mozes od mene dobiti razne pelcere ! |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Prekrasno draga gute, ruže su divne a što će tek biti kad sve procvjetaju.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Predivne ruze
![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
prekrasno Zagorje zeleno i rascvjetano, puno lijepih cvjetića, a tek kad sve ruže procvjetaju...
Kako se drži kamenjar, je li se sve razraslo, nisam vidjela slikicu u krupnom planu
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
predivno sve draga
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Zanimljiva mi je glicinija, vidim da nije klasično posađena uz zid ili ogradu. Kako je planiraš formirati, da li kao stabalce? Ja sam od dobre duše dobila sjeme i lijepo je niklo, nemam mogućnosti posaditi je uz neki potporanj pa razmišljam što ću s njom...
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
S obzirom da imaš toliko ruža koje su ti moram reći predivne, možeš li mi dati savjet. Treba mi ruža penjačica koja cvate većinu godine, a da lijepo miriši. Hvala unaprijed.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
@ Lantana Mislim da me razumijes , kad sam dosla , mislila sam da su gotove , ali kao i prosle godine , dala sam im piti i papati i odlucile su ne ostaviti me na cjedilu ! @ Kaktus Ove perunike koje sad cvateju , to su moje stare . One prave , velike , prekrasne koje sam dobila od Korijenka , te se jos premisljaju ! @ Lucy Draga moja , MM je na jesen , prije nego smo otisli , iskopao 17 velikih rupa za posaditi 17 prekrasnih ruza koje sam ja bila narucila kod Ivana Viraga . Sve su se lijepo primile i jedna vec sad cvate ! Ako me pitas za "tam" , tam nema vrrta jer stanujem jako visoko ! Drago mi je da ste mi bile u posjeti i do iduceg sretanja vam saljem jednu veeeeeeeeliku ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Vrt je jako njegovan, cvijeće zdravo, bujno... Tko bi rekao da vlasnica nije cijelu godinu uz njih.
Vrt "tu" je prekrasan. Ima li vrta i "tam"? |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |