Beličin novi kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 13> |
Korisnik | |
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivne sličice preslatkog vrteka i teglica,a i kamenčića.Sve je jaaaaaaako lijepo!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
!vaka čast! ovo je sad već puno više od kutka
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
I ja šetam po vrtu, gdje si opet nestala,gdje su nove sličice?
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Temzi- hvala na lijepim riječima
![]() Medo- ma već sada vidim da će biti prekopavanja, samo me vrijeme ubija... ne da mi se ništa kad ova kišurina, pada li ga , pada Stefice- ma nisam nestala, nekako sam imala posla oko drugih stvari u životu, ali tu sam ja draga. ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Anastazija-
![]() Miranda, Kaćunak, Betty, Miška, Dijana, Bugica, kaktus - hvala svima ![]() Floramye- je definitivno je tradescantia, sad kad je konačno procvala, ali zaista mi nimalo nije ličila na nju Anaida- je točno je tako kako si napisala, hvala ti ![]() Andina- a šta ćeš od mene, kad se volim igrati ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Iako me opet jedno vrijeme nije bilo, ne brinite, tu sam ja, samo me ovo vražje vrijeme i ljuti, a i deprimira bogme, sve je već postalo močvarno od tolike kišurine, pupoljci u pripemi, ne otvaraju se, sukulenti su ukomirani, pa i nemam bog zna kaj za slikati, ali evo nešto slijeda... da mi ne velite da sam se ulijenila
![]() močvarni aeoniumi... ![]() ovaj mi je skoro odapeo... ![]() ![]() močvarni sukulenti... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pa malo močvarnih slika iz vrta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ovo je slikano u kratkim periodima sunca.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Lijepo se popunila tvoja močvara ![]() Moji sukulenti su na polici pod krovom i sve si mislim, iako tu nemaju tako puno sunca, da ih i ostavim tu - pogotovo poslije one tuče neki dan. Crtarije su ti kao i uvijek ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Prekrasni novi kamenčići, a vrt je prelijep,odabir biljaka baš po mom ukusu,divota!Evo sada će nam sunce skoro zasjati, pa će i sukulenti živnuti
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Bravo draga, prekrasne i vesele biljke unatoč dosadnoj kiši. A oslikani kamenčići su ti praslatki.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
One močvarne slike su prekrasne, ali više su me oduševili ovi tvoji oslikani kamenčići,pravi su bombomnčići
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
pa sviđaju mi se močvarni aeoniumi, močvarni sukulenti, jagode, kokotić, hosta, ... bit će to boom kad slijedeći tjedan zasja sunce i isuši močvaru; lijepe su ti slikice i kućice,sve u tonu
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Sad kad sam i po drugi put pregledala kišom okupane biljke,mogu samo reći da sigurno imaš zlatne ruke.Kako drugačije objasniti da su ti biljke dvostruko veće nego prije sadnje usprkos ovim kišama i lošem vremenu.Bravo za nove ukrašene kamenčiće.Opet si od jednog vrta napravila čudo.
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Stvorila si ponovno prekrasan vrt, pun cvijeća, detalja, ovaj vrt i sve što radiš ima dušu. Bravo!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Belice, zaista si kreativna, zaigrana duša!! Uživam u igranju s tobom.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anastazija- ma ja sam ih is prva pokrivala najlonom, pa sam kasnije odustala, sva sreća ništa im nije bilo, nevjerojatno, ali ni jedan se nije pobunio , dok mi je mandevilla sva požutila i rikava...
temzi- da , hvala bogu da je više sunce došlo, jer ovo je stvarno bilo preeeviše. Karli- hvala draga, iako nisam baš nešto zadovoljna razvojem situacije, lani mi je u ovo vrijeme npr solanum već cvao, a ove godine... jedva tek lista. kaktus- hvala, ma to se ja igram, vječito dijete u srcu ![]() Nisa- hvala draga, baš mi je jako drago da smo se makar i na brzinu upoznale, jer sad mogu spojiti i lice s divnim vrtom i riječima ![]() Camellia- draga, nebi to tako bilo da i ti nisi i više nego pomogla u stvaranju novog vrta, pola toga je s tvojeg divnog brega došlo , zato i je tako divno. ![]() Lantana- hvala ti, još da mi je barem tvoja klima, stalno vičem da jednog dana odlazim na more ![]() Anaida- hvala ti draga, šteta što i nisi bliže, pa da se zajedno igramo i ispijamo kave ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
pa onda malo odurnih puževa, s kojima ove godine ratujem nemilo, sve živo mi izgrizli... ovo je jadni allium koji nikako da krene , radi gamadi
![]() ![]() pa malo po vrtu.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ovaj dio je još u radu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ovdje, ispod glicinije , sam odlučila napraviti kutak s travama... koji je naravno isto još u radu ![]() nova gredica trenutno ovako izgleda... ![]() ![]() ![]() i za kraj još par s terase... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() trenutno me najviše veseli ova passiflora violacea ![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |