Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Flora by Floramye
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Flora by Floramye

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 55>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2014 u 14:09
Bugicaza5, Temzi, @kaktus, Moon, Korijenko, Karmen, Glikica

cure moje hvala vam od

O pužićima....
Prije par godina nakon što je prošla zima, od MKS je pronašao brdo praznih kućica u travi. Naravno da sam ga namolila da mi ih da...za vrećicu gumenjaka ako se dobro sjećam!
A sada u vrtu služe kao opomena! Ovako će proći svi oni koji se usude gricnuti moje hoste!!

Fantazija...
Mislim da je svaki vrt fantastičan na svoj način, svaki ima ono nešto po čemu ga pamtimo i po čemu im se vraćamo. Svaki je jedinstven. Ako dobro promotriš biljke u vrtu, vjerujem da u njemu možeš prepoznati osobnost onoga tko ga je stvarao.

Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2014 u 14:27
Delosperma cooperi Stardust

Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2014 u 23:56
Svaka tvoja biljka bi mogla biti i na razglednici, i na izložbi i u enciklopediji.
Istina je da je vrt slika osobe koja ga je stvorila, i da za sklad i ljepotu treba imati zrnce "onoga nečega".
Tko može čuti neizgovoreno, taj zna da su tvoje biljke o tebi puno ispričale.

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2014 u 15:44
Slavujčice...

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2014 u 15:52
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2014 u 16:09
savršeni su...
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2014 u 22:37
Iz tvog vrta mi se ne izlazi smile91
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2014 u 08:28
Potpisujem Moon
ne mičem se sa one klupe!
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2014 u 10:03
Fantastično.
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2014 u 16:18
moon je lijepo I kratko srocila ono sto I ja mislim:
iz tvog vrta mi se ne izlazi - zelim upijati ovu harmoniju I divotu
a slike su vrhunske
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2014 u 18:21
Slažem se sa moon
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2014 u 00:23
Raskoš u tvom vrtu je upotpunjena ogradom od cigle kao lijepom pozadinom. Stvarno je užitak gledati sličice tvog prekrasnog vrta.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2014 u 09:46
Da opet ne kopiram sliku ukrasnog luka, preselila sam ju na desktop.

Procvao je i kod mene, divan je Hug....hvala Big smile
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2014 u 11:26
Moram opet izraziti divljenje ljepoti tvoga vrta, prelijepo i čarobno!
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2014 u 12:11
samo da se javim i smile78
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2014 u 12:37
Svaka slika je prekrasna, kao i biljke na njima, ali ovaj ukrasni luk je smile39
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2014 u 14:10
Nisa, Moon, Miska, Karli, Klaudija8, @kaktus, Anabistrica, Korijenko, Temzi, Monna, Vila2....
uvijek ste mi dragi gosti.........
Hvala vam..........
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2014 u 14:12
Moje dvije najdraže ruže...

Graham Thomas

Bobbie James (ramblerica)

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2014 u 14:46
Ne znam koja mi je ljepša
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2014 u 01:00
Fotoaparatom si uspjela uloviti cvijeće u pravom trenutku. Pretpostavljam da imaš iskustva u tome. I kad je slika lošija, ja u cvijeću opet uživam. Uz ovakve slike užitak je još veći. Nasmijala sam se onim puževim kućicama na štapićima. Kao da poručuju: Predajemo se, izlazimo iz ovog vrta i više se ne vraćamo, .
Cigleni zid je divan okvir koji još više ističe ljepotu svakog cvijeta pojedinačno, kao i ljepotu cjeline.
Sutra je novi dan.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 55>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.