Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monsterin  eko povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monsterin eko povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 109110111112113 138>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2014 u 19:13

Ružica Kristov jubilej samo za vas, moje posjetitelje....smile78smile84 

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2014 u 19:17
Ova zadnja slika- ruža je posebna....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2014 u 20:06
 Hvala Milice ! smile78smile84

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2014 u 23:13

Danas se opet nešto moralo sijati unutra... 

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2014 u 23:15

Bob pred cvatnju..Smile

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2014 u 23:19

Korabe i pak choi koji će također brzo pobjeći u sjeme... Smile

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2014 u 23:21

Blitva, obična zelena u mixu s korabom i crevni luk za sjeme . 

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2014 u 23:23

Peruanske jagode od lani, preživjele zimu u kućnim uvjetima u teglici.. Smile

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2014 u 23:26

Krumpiri danas, začas će izgledati ko da je tornado prošao kroz njih ( susjedine mačke stalno se valjaju i ruše humke..)  ConfusedThumbs DownOuch

Na vrh
NinettA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1030
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje NinettA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2014 u 23:40
Bravo Monstera, ova zadnja slika je jakooooooooooo upečatljiva... Čestitam!

LP

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2014 u 23:53
 Hvala NinettA  smile78smile84 i Dobrodošla u moj povrtnjak ! smile73

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 00:00
Monsti draga , pa kad to sve stignes ? Milina je gledati kako je to opljevljeno i cisto !
Jesu ovo sve tvoji pomocnici ?

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 00:14
Hhehehehehehehe, draga moja smile78smile84kamo sreće da imamo toliko pomoćnika, ne nema..samo nas dvoje..

Na vrh
zova View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zova Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 10:57
Draga moja,oduševila sam se tvojim krompirom i ovom prpljivom zemljom.E ovde može krompir da napreduje i mačka da se zaprpi,dom našu zemlju  jedva motikom nastružemo,svaka čast.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 11:50
 Dobrodošla draga Zova u moj povrtnjak ! smile79smile73  Vjeruj mi ni kod mene ne bi zemlja bila tako lijepa da to MM sve ne pofreza i usitni ako treba i nekoliko puta.

Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 16:37
Unatoč vremenskim (ne)prilikama, nešto ipak raste, bori se, ako ništa ne posadiš, nemaš ništa a ako se posadi, postoji šansa da nešto bude - iako uspjeh ovisi o mnogočemu. Najviše me zanima bob, kako ga braniš od malih štetočina? Da li si isprobala bio enzim na njemu? Ja sam ga u više navrata obasipala pepelom i prskala deterđentom no sve je kratkoga vijeka jer skoro da nema dana a da kiša ne pada. I moj je počeo cvjetati, to što je hladno njemu odgovara ali znam da je sada u najosjetljivijem razdoblju... Ermm
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 16:48

Rosi, dosad sam se i ja uvjek borila s ušima na bobu. Otkako je pošprican enzimom, zasad ga ništa ne dira..Vidjet ćemo kasnije..Smile

Na vrh
zova View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zova Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 19:00
Monstera pogledaj moj krompir,kakva je naša zemlja -katastrofa.Kiša više od mjesec i po pada,ne može se čestito ni prefrezati.Juče smo frezali ovo ispod krompira i posijali drugi pa šta Bog da,mada je bilo blatno.Kao što reče Desert rose ako čovjek nešto posije može se i nadati a ako ne nemaš se čemu nadati
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2014 u 11:29
Draga monstera tvoj vrt ne treba previše komentirati gredice govore sve, prekrasno, uredno i puuuno, interesiraju me tvoje peruanke, da li su prošle godine već rodile ili si ih tek bila posijala, ja sam ovo proljeće sijala doduše još ih nisam stavila n agredice, planiram danas pa me interesira što mogu od njih očekivati.smile211
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2014 u 12:17
 Draga Smajlić ! smile78Nisu mi peruanke lani rodile, nisu stigle, očito im je već bilo prekasno.. Ove godine su stare sadnice od lani smještene u plasteniku, pa ćemo baš vidjeti kako će se sad ponašati..ako ništa drugo, bit će dobre za orezati i zapelcati da ne moram dugo čekati na njih iz sjemena. Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 109110111112113 138>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,656 sekundi.