monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 109110111112113 138> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ova zadnja slika- ruža je posebna....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Hvala Milice ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
NinettA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Bravo Monstera, ova zadnja slika je jakooooooooooo upečatljiva... Čestitam!
LP |
|
![]() |
|
Hvala NinettA ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Monsti draga , pa kad to sve stignes ? Milina je gledati kako je to opljevljeno i cisto !
Jesu ovo sve tvoji pomocnici ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hhehehehehehehe, draga moja ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zova ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
Draga moja,oduševila sam se tvojim krompirom i ovom prpljivom zemljom.E ovde može krompir da napreduje i mačka da se zaprpi,dom našu zemlju jedva motikom nastružemo,svaka čast.
|
|
![]() |
|
Dobrodošla draga Zova u moj povrtnjak ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Unatoč vremenskim (ne)prilikama, nešto ipak raste, bori se, ako ništa ne posadiš, nemaš ništa a ako se posadi, postoji šansa da nešto bude - iako uspjeh ovisi o mnogočemu. Najviše me zanima bob, kako ga braniš od malih štetočina? Da li si isprobala bio enzim na njemu? Ja sam ga u više navrata obasipala pepelom i prskala deterđentom no sve je kratkoga vijeka jer skoro da nema dana a da kiša ne pada. I moj je počeo cvjetati, to što je hladno njemu odgovara ali znam da je sada u najosjetljivijem razdoblju...
![]() |
|
![]() |
|
Rosi, dosad sam se i ja uvjek borila s ušima na bobu. Otkako je pošprican enzimom, zasad ga ništa ne dira..Vidjet ćemo kasnije.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zova ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
Monstera pogledaj moj krompir,kakva je naša zemlja -katastrofa.Kiša više od mjesec i po pada,ne može se čestito ni prefrezati.Juče smo frezali ovo ispod krompira i posijali drugi pa šta Bog da,mada je bilo blatno.Kao što reče Desert rose ako čovjek nešto posije može se i nadati a ako ne nemaš se čemu nadati
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga monstera tvoj vrt ne treba previše komentirati gredice govore sve, prekrasno, uredno i puuuno, interesiraju me tvoje peruanke, da li su prošle godine već rodile ili si ih tek bila posijala, ja sam ovo proljeće sijala doduše još ih nisam stavila n agredice, planiram danas pa me interesira što mogu od njih očekivati.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Draga Smajlić !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 109110111112113 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |