Deino skromno cvijece |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 121314 |
Korisnik | |
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala na sličici! Pretpostavljala sam da imaš nešto u pričuvi!
![]() ![]() Tipkala sam o prvoj slici - ona padajuća biljka s crvenim cvjetovima poput plamičaka.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Andina h
![]() ![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Pozdrav, Dea, tebi i tvojim cvjetićima. Kažeš "skromno" i odmah "udariš" s biljkom o kojoj sam već negdje čitala da je teška za uzgoj, zaboravila sam joj naziv, a tako je posebna. Ova tvoja je prekrasna.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Ane6 hvala ti.evo
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Prošetala sam tvojim vrtom i mogu ti reći da ti cviće nije skromno nego prelipo, a panj me osvojio do sljedeće šetnje i novih sličica |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Moon
![]() ![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
dea78, konačno si uspjela, bravo. E sad pitaš da li su slike velike - nažalost jesu. Treba biti forumska veličina slike 640x480. Za obradu slika trebaš imati neki od programa koji to omogućuju, no nećemo sad tu spamati po tvojoj temi
![]() Sedum ti je krasan, i točan naziv si napisala. Lijepo si mu mjesto pronašla
![]() |
|
![]() |
|
Lucy drugi cvijet je Alstroemerija,i meni se svida jer izgleda kao ljiljan,a i zovu ga divlji ljiljan
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Lucy ako dobro znam to bi trebao biti sedum Spurium,al ako grijesim znam da ce me znalci ispraviti
Draga Nisa hvala ti na lijepim rijecima i nadam se da ce vam se svidati moji cvijetici.nisu veliki i nema ih puno jer nema bas ni puno mjesta ali sta ima ima.A i napokon sad znam kako staviti slike
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Drago mi je da si otvorila temu; ima tu krasnih cvjetića, veselim se nastavku....
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Bravo Dea! Baš se radujem novim slikama. A koji je to cvijet u panju? Je li to sedum?
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Hvala draga Lucy
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Mislim da ti slike nisu prevelike. Tvoje "skromno" cvijeće je lijepo i bujno. Jako mi se sviđa druga slika. Sviđa mi se i cvijet, ali i rešetkasti okvir na prozoru. Cijela je slika jako dojmljiva.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
nadam se da slike nisu prevelike neznam kako da ih smanjim.
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
evo napokon
![]() ![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 121314 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |