Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 142>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2014 u 18:44
posebno interesantan , cvjetovi su im prekrasni ali....smile183
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2014 u 18:41
S ovom "facom" sam se danas slatko nasmijala, pa ju dijelim s vama. Baš mi je medeni !

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 13:32
Adenium je spreman za cvatnju:

Još jedna divna trava što sam lane dobila od naše Free:

U jeteru je i dalje lijepo, listovi lopoča prave hladovinu da mi se ribice ne skuhaju:

Ovo je nešto što ne znam što je, dobila sam od Bake Bee prošle godine:

Jedan stvarno neobičan mix:

I opet one:

I na kraju malo kaktusića:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 11:39
Ovo je donedavno bilo tek nekoliko grančica koje sam dobila od Malog Kaktusa, vidi se da je darovano od srca...

Echinopsis posebne boje...

Malo jarke boje za današnji topli dan:

A crnoglacav nikad nije bio ovako crn:

Na vrh
rea View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 125
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 11:34
predivno cvijeće,Osmijeh
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 11:32

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 11:20
Antonija, bome je, isplatilo se. 
A znaš što ? Ona tvoja/ moja "pila" raste......ide, ide.....jako lijepo.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 11:18
Kamenjar draga moja, znam da ti na kaktuse gledaš posebnim okom, tu se mi dve potpuno razumijemo Hug.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 11:17
Lucy hvala ti najljepša, zgodno si rekla da su travke dobri kompanjoni svakom cvijeću i svakoj biljci. Često ih i sama promatram kako sveukupnom pejsažu daju neku punoću i mekoću.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 11:15
Mari, baš si lijepu sliku izabrala, Epi je stvarno lijep !
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 08:03
isplatilo ga se čekati, predivan je!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 06:09
koja ljepota od kaktusa ,ovaj sto cvate prvi put nakon 10 god ,predivan je ....stvarno je milina viidt te rascvjetane ljepotane
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 00:36
Pažnju su mi posebno privukle trave. Sve su mi draže jer su svakom cvijeću odlični kompanjoni. Kraj cvatućih kaktusa nikako nisam mogla proći, predivni su dok cvjetaju, čarobni su. Ja ih baš i nemam, ali zato mogu uživati u tvojima.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 21:42
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Camellia, kad si mi tako lijepe riječi napisala, evo nešto za tebe:

sve pohvale tvom dvorištuClap a ja volim ovaj epiphyllum
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 21:13
I još jedan koji je već cvao ove godine, evo ga opet, zaskužuje da ga pokažem:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 21:09
Večeras ću vam pokazati jedan prekrasan stari kaktus koji mi prvi puta cvate, a imam ga minimalno 10 godina.....

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 21:08
FLORAMYE, drago mi je da si spomenula moje travice. Mogu ti reći da su veoma zahvalna biljna vrsta. Imam ih puno i stvarno su prekrasne, uvijek obojane i fenomenalna nadopuna svakom prostoru.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 21:06
Klaudija, gode mi tvoje riječi, naravno. Na svoje kaktuse sam posebno ponosna, ipak je to kolekcija od blizu 500 komada. A ovih dana cvato nesebično. Da ništa drugo u dvorištu nemam, oni bi bili dovoljni.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 21:04
Rokolina draga, neće pas u kaktuse, ne brini. Imam ga i ja i nikad se nije povrijedio.
Hvala ti na posjeti.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 21:02
Temzi, hvala ti puno na tvojim lijepim opisima mojih biljkica Hug.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,404 sekundi.