vrt u ravnici |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 30> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
drago mi je da si nas ponovo počastio svojim prekrasnim slikama.stvarno ti je cvijeće super..
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Ajama,hvala na posijeti. Nadam se da će i paradajz -rajčica a mi kažemo-jablčka
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
A šta reči... pa slike tvog vrta govore same za sebe
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Ovo su slike za uživanje
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Prekrasno, toliko ljepote i sklada, uživancija za gledanje!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Bila i uživala!!
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Dijana,Temzi,Kaktus,Floramye hvala na posijeti drago mi je da ste uzivale,pozdrav!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
U ovu kasnu uru drago mi je da sam otvorila ovu temu i naišla na rečenicu "malo slika za uživanje". Baš sam uživala u prizorima, uronila u dijelove vrta punim plućima. Prije spavanja volim pogledati ili pročitati lijepe stvari. Danas je to bio tvoj vrt. I sad mogu na počinak.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Već duže vrijeme nisam prošetala po ovom čarobnom vrtu u ravnici. Jutros sam nadoknadila sve propušteno. Predivno cvijeće, a klematisi su mi srcu prirasli i uživam u divnim prizorima tvoje raznobojne kolekcije.
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Doista pravi dreamland!
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Klematis je stvarno neumoran u cvatnji.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Bugice, i meni se dopadaju klematisi,pozdrav!
Desert rose ![]() Lucy-
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
lijepo, kao i obično, Avantgarde je opravdao ime, a nepoznata trajnica bi mogla biti oenothera speciosa
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Hvala Nisa! Pogledao sam na NET-u to je bas ona.Oenothera speciosa.
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Uživam razgledavati tvoj vrt, a slika mi nikad dosta, ljepota tvojih biljaka je očaravajuća, a onda je još i to sve prelijepo i kreativno ukomponirano.Bajkovit vrt!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zova ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
Slažem se sa Temzi
|
|
![]() |
|
Temzi -
![]() Zova-
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Predivan, bujan klematis, isto kao i ljiljan,crveni. Nisa je riješila naziv nepoznate trajnice ( imam je i ja ) , a jako mi se sviđa i rascvjetani kaktus, cvjetovi su posebne boje, sa malo zelenoga. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |