Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 85> |
Korisnik | |
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
samo ti radi, u pauzi malo slikaj
![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lucy, sada su hortenzije još ljepše i bogatije jer su se potpuno rascvale. Ova silna vlaga im jako paše. Barem neka korist od kiše
Mari, hvala. Gredicu stalno mijenjam i nadopunjujem Kamenjar, to ti je tak. Ti uživaš u mojim hortenzijama, a ja u tvojim kaktusima. To su draži ovog foruma Temzi, hvala na pohvalama. Danas sam na sjenici otkrila još jedno gnijezdo, ali ne znam čije je Dadinica, je, crveni je penstemon. Strpi se do jeseni, sad je ipak prekasno za dijeljenje i sadnju. Možda ipak konačno ugrije Glikica, ne mogu stalno slikati, treba i raditi ![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
U ovaj vrt uvijek volim doći baš zbog tih raskošnih cvjetnih gredica. Ana, nosi uvijek fotić sa sobom kad kreneš van, zaista je šteta da nam više slikica ne pokažeš.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Predivne kombinacije cvijeća, tako lijepo ukomponirane, divno ih je gledati tako popunjene kako jedna drugu štite i isprepliću se u divnim bojama.Ptičica je prekrasna, ja jaaaako volim ptičice, pa me veseli što si uhvatila tu divnu slikicu tog preslatkog stvorenja!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
suer ti je gredica sredita ,nemogu je se nagledat..ali najvise su me odusevile hortenzije...
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
crvena boja je nadopunila cjelinu, zaokružila ju. Jako lijep prizor.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Koji grmovi hortenzija!!! A cvjetna kugla do cvjetne kugle, cvjetna kugla na cvjetnoj kugli. Zadivljena sam prizorom.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija,
![]() Nisa,kad ujutro primim alat u ruke, ne ispuštam ga do navečer, a onda je kasno za slikanje. Budem se skoncentrirala jedan dan pa uzela fotić umjesto alata Anđelka, bome mreža pomaže. Jednu sam večer zaboravila zatvoriti ulaz u povrtnjak i odmah su neke cikle i graškići pojedeni Bugica, nešto su sitniji cvjetovi ove godine, ali ih ima puno. Baš su mi lijepe Floramye, procvao je mi je i South sea ali ga nisam uspjela slikati. Ima još pupoljaka. Mogu ti reći da niti moj uskolisni božur nije baš nešto ove godine. Na jesen ću ga probati malo dignuti, možda je preduboko u zemlji Tikvić, mogu ti reći da sam se dugo borila s njom i konačno sam zadovoljna. Ali, još ima rupa za popuniti E.nona, često kiša pada ali je ipak zemlja ispod hortenzija suha pa ih često zalijem Sara, dođi vidjeti uživo, vrata su otvorena Korijenko, hvala na lijepim riječima i željama. I meni je bio to jako lijepi vikend o kojem ćemo Čuča i ja često pričati i sjećati ga se. Svima puno hvala i ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Još uvijek sređujem dojmove od jučer...... tvoj i Čučin vrt ću sad sigurno drukčije gledati, sad je doživljaj potpun kad sve to uživo vidiš. Živite u krasnom kraju, divnim kućama punim prošlosti i sadašnjosti. Za budućnost vam želim da je uvijek onakva kako smo se mi jučer osjećali, puna sreće, smijeha, sunca, druženja.......
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
koka, tvoj lijepi vrt je posebno raskošan ove godine...graničica je jako lijepa!
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Nedostajale su mi slikice tvog vrta! Uvijek mi je gušt tu protegnuti noge!
Drago mi je zbog graničica, samo neka rastu, cvjetaju i uveseljavaju te i dalje! ![]() P.S. Jednom si me pitala za uskolisni božur... Bila sam sretna jer je ove godine potjerao mislim čak pet izboja. Ali nažalost ove godine ni jedan cvijet! |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Dobro kaže Nisa tribala bi malo češće stavljati slikice a kako su princeze" opasane mrižastim zidom"? Jesu ih srne posjećivale i ovu godinu?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |