Naše vikendice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 32> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
obozavam prazne plaze!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Stepenice su baš super. Dobro je to za kondiciju
![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Baš je fora sve... Full pustolovno, onako... onaj neki štih...
A još k tome i prazna plaža... Ma, milina... Blago vama, i ja bi... |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Tom Sawyer i Huckleberry Finn...to mi je prvo palo na pamet kad sam vidjela tebe i muža u vikendici...pustolovina, pustolovina...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bravo za Trišu koja zna uživati i pronalaziti sreću u malim, ali vrijednim stvarima!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala svima, sutra slijede izvještaj iz gorske vikendice i mog vrta, na koji sam tako ponosna. Kaže mm onu staru "Što veći seljak to veći krumpir" |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo s mora u gorje (ustvari nizinu). Proveli tri pretopla dana. Unuci uživali u bazenu s prijateljem, svi 10-godišnjaci, rođeni iste godine:
![]() Procvjetao mi suncokret - tek jedan, ali vrijedan
![]() Susjedi nabavili kozu koja je bila glavna atrakcija, a kad je pobjegla svi smo je lovili po livadama - baš je bilo zabavno
![]() Osim izležavanja, kupanja u bazenu, svađanja s klincima, kuhanja, ništa se posebno nije radilo - pa smo se prepustili uživanju i turniru u briškuli.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Vama je bas zanimljivo,nikad dosadno.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Joj vi ste mi zakon... A tako si lijepo opisala mjesto gdje "car ide pješke" ma baš si u štimungu- uživala sam čitajući...
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Super ste! Ko je pobjedio u briškuli?
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
joj ja ti prosto zvidim , stvarno vam je super , božji mir -što bi rekli stari ljudi. i još k tome kućica na obali . ma jel se može još nešto više poželjeti .
triša uživaj jer život je tako kratak -pozdrav i tvom m koji ima zlatne ruke |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Vidim ja da netko uživa ne samo za sebe već i za sve nas!!!
![]() |
|
![]() |
|
Tri dana uživancije u vikendici u gorju - naviše posla oko vrta, ali uvijek ima vremena za vožnju biciklom, roštiljanje s prijateljima, odmaranje, uz kavicu, s pogledom na moj cvjetnjak, koji je super, ali sve ste to već vidjeli, pa evo bacite pogled još jednom na našu kućicu u zelenilu.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Nikad nama dosta detalja Triša!!!
Predivno, zaista!!! ![]() P.S. Nadam se ako ne ove, barem iduće godine, da ću popiti kavu u ovoj tvojoj ljepoti!!! Ja se držim uzrečice "Hvalite more, drži se kraja!!!" ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Danas smo bili u morskoj vikendici, ali kako nije bilo za kupanje napravili smo đir s barkom sjevernom obalom Otoka Krka, pa do Jadranova i nazad. Svi ste sigurno bili i na Krku, a i u Jadranovu, ali ovo je pogled s morske strane.
Krenuli smo ko tri popodne, još je bilo sunce, pa smo rastegnuli tendu
![]() Sjevernu obalu Otoka Krka tuče bura, pa tu nema niček osim kamenja
![]() No za krčke ovčice ipak se nađe nešto niskog raslinja
![]() Od uvale Voz vozimo se uz ovaj zgodan istureni rt, na kojemu je svjetionik
![]() Iza sebe u daljini ostavljamo Krčki most
![]() Susrećemo ovu prekrasnu talijansku jahtu, koja nas je dobro zaljuljala velikim valovima
![]() S otoka prelazimo na kopno u uvalu Lokvišće, koja je prirodno zaštićena plitka lučica, poznata po ljekovitom blatu, u kojeg se ljudi zakopavaju i tako liječe neke reumatične boleštine - navodno je ljekovito.
![]() U ovoj se uvali otraga vide ostaci vile rustike iz rimskog doba, pa šetači često posjećuju to mjesto, dobro označenim planinarskim putem, koji vodi iz Jadranova, prema Dramlju i Crikvenici.
![]() Vožnju nastavljamo prema Jadranovu
![]() u kojem dominira obnovljena crkve sa okruglim zbonikom
![]() Iako nije vrijeme za kupanje, na moru sve vrvi od kupača
![]() Od Jadranova se polako uz obalu, na pristojnoj udaljenosti vraćamo u našu bazu. Prolazimo uvale Neriz, Dumboka, Črišnjeva, Grabrova i na kraju Trnova naše krajnje odredište.
Dok su muški bacali "oćade" na rijetke "golaće" ženski dio se divio oblacima i prirodi. Golaće nismo slikali da ne budemo nepristojni, pa za kraj jedna slika po mom guštu.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijep izlet i još ljepše sličice! Drago mi je da si ga uživaš!
|
|
![]() |
|
S mora ponekad direktno odemo u gorje. Stotinjak kilometara razdaljine i oko 35 nadmorske visine čine veliku razliku. kako u pogledu klime, tako i svega ostalog.
Petak je bilo predivno vrijema, pa smo iskoristili priliku da ofarbamo vikendicu izvana, što redovno činim svakih nekoliko godina.
Malo u radu, druženju, vožnji bicikala, kartanju tri dana su proletjela, pa smo se u nedjelju odlučili vratiti preko Ogulina, puškarića, Bjelskog i većeg mjesta Jasenka, gdje se nakon nekoliko kilometara šumske asfaltirane ceste temperatura spustila na 12 st., a uz cestu su još uvijek hrpe snijega(dobro hrpice). Nevjerojatno, ali istinito. Cesta se spušta do mjesta Breza i Bater i izlazi na Novi vinodolski ,a sve skupa od Ogulina ima 60 km. Ako niste nikada tuda prošli i ne želite biti u gužvi provozajte se tom zavojitom cestom, no kako kaže mm ima samo dva zavoja - lijevi i desni.
Nema puno slikica, ali evo nekoliko.
Prvo predivan Klek, kojeg smo ostavili za sobom.Ovo su ustvari Klečice koje su produžetak Kleka.
![]() Dakle pomalo se spuštajući prema moru nailazimo oko Breze na rijetko viđen prizor krdo konja. Tu smo stali i slikali te predivne životinje kako uživaju slobodni na livadama
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nakon ovog predivnog prizora spuštamo se još malo prema moru
![]() Ulazimo u Novi i ne možemo vjerovati da nam je vruće, jer se prije samo pola sata palilo grijanje u autu. Tu je obavezan sladoled i onda krećemo prema doma.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sve je lijepo ali konji
![]() |
|
![]() |
|
Predivno Trisa! Nisam ocekivala ove slike a odusevile su me!
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |