Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 96> |
Korisnik | |
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Josipa, čuvarkuće se brzo šire i imaju puno beba sa korjenčićima, pa onda njih odvojiš od mame i imaš novu biljčicu. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
vec sam promatrala tvoju stranicu...vidim sve je puno raznih cuvarkuca...pitanje;jucer sam od tri vrste cuvarkuce otkinua list i stavila ih u malo zemje sa pijeskom...dai ima sanse da puste korjenje i kako da najbolj pelcujem'?..unaprijed hvala...
|
|
![]() |
|
Golden Leo ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 143 |
Zar je to čuvarkuća? Meni izgleda kao izrezbarena lubenica! Predivna je!!
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Eto ti ga na! Uvijek vodu na svoj mlin
![]() |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
@lucy,
pokazao sam ženi što si napisala, možda i
ona usvoji tvoju dobru praksu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Tolike pohvale!!! Joj, kako mi gode. Hvala svima.
Pinus, jača polovica je frezom izdubila unutrašnjost, a ja sam ručnim klesarskim alatom oblikovala vanjske plohe. Posebnu sam pažnju obratila bridovima namjerno ih oštećujući kako bi kamenica dobila patinu koju obožavam. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Potpisujem
sve pohvale, |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Prelijepo, draga lucy!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Lucy ovo je preeeeeeeeeedivno, prekrasno, preeeelijepo.....na izradi ovih kamenica ti može pozavidjeti i najbolji klesar....a onda u njima još i ti krasotančići tako kreativno posađeni...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nisa, Josipa, Sara, Alma - hvala. Sad sam još ponosnija na svoje kamenice i čuvarkuće.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Alma.M. ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Lipanj 2014 Lokacija: HR Status: Offline Bodovi: 214 |
![]() Predivno, svaka čast Lucy!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
lucy...moje iskreno divljenje, jako, jako lijepo
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
smijem li ti zavidjeti na tako krasnim cuvarkucama....a tek te isklesane posude...sve sama....svaka cast...predivno je....
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Prekrasno lucy, i forma i sadržaj
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Hvala miska i bugice. Vanjske plohe kamenice sama sam oblikovala ručnim teškim klesarskim alatom.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |