Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 189190191192193 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2014 u 21:25
Svaka slika, svaki cvjetek i svaki detalj u ovome vrtu su veličanstveni!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2014 u 01:42
Korjenko kod tebe kao i uvijek prekrasno i sve ko po špagu... Proljetni snijeg je posebanClapClap
sutra je novi dan
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2014 u 06:11
mene je odusevio plucnjak od mali kaktus jer i ja imam od nje i super mi je..a bijeli tepih ti je prelijep ....bosa trčat po njemu ehhh uzivanje ...
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2014 u 20:47
Već dugo želim napraviti bijeli vrt , izrekla sam to dragoj osobi koja me uputila u tvoj raj. Prekrasan je i tako profinjen i miran.Hug
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2014 u 21:03
Već dugo nismo vidjeli slike bijelog vrta kao i cijele hacijende smile60
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2014 u 23:20

Imala sam privilegiju vidjeti tvoju hacijendu u zivo i cesto M. i ja pricamo
    o prelijepim trenutcima kod tebe i tvojeg supruga ! Slike imam jos u glavi
    a i onaj predivni miris kalikantusa me prati jos uvijek !

Ipak , i ja bi se veselila novim slikicama !
                                                                                                                             Katzen tiere bilder

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2014 u 09:41
Ajojjj od kad nisam stavljala slike Embarrassed, mislim da imam neke još iz šestog mjeseca, od onda nisam ništa niti slikala ali potruditi ću se da nešto poslikam sad u devetom. To ja ionako najviše volim - jesen u vrtu Big smile.
Problem je kompjuter, od proljeća ne radi i nikako da ga odnesem na popravak Wink, toliko je u bedu da se više neće niti otvoriti Confused.

Catalpa, ako se odlučiš napraviti bijeli vrt rado ću ti pomoći u popunjavanju sa biljkama, moj je sad već u fazi da moram neke biljke seliti van jer su ogromne a vrt premali. Npr bijela budleja, bijeli biserak, bijele visoke margarete kojih je 4 grma,itd...... pa ako ti nešto treba samo piši Big smile.  

Gute....ima dosta mladica od kalikantusa pa ću ti spremitiWink. ....i ja se često sjetim našeg posjeta kod vas u Zagorju, ti se sjećaš mog kalikantusa a ja tvojih predivnih ljiljana u svim bojama Hug
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2014 u 20:25
Draga korijenko odluka je konačna samo mi fali vremena i mislim da će to biti na proljeće.Hvala ti vrlo rado ću prihvatiti pomoć i biljčice ako ćeš ih još tada imati. Lpsmile79
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2014 u 14:28
Samo se javljam da sam preletjela tvoju hacijendu i prekrasne vrtove..ni bilo lazno fermati se...
šaljem uzdisaje za svu tvoju ljubav ku daš cveću i svima oko sebeClap
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2014 u 00:27
korjenko daj nam pokaži kakve su sve ljepote u tvojoj hacijendismile106
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2014 u 13:25
Malosmile200, uživala u ljepoti i odoh dalje!!!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2014 u 15:16
Opet uh,uh..... konačno mi je komp neki dan gotov, mislim popravljen ali ga još nisam niti isprobala Wink, znam užas.... ali stavljati slike iz photobucket na CIF pa to je užas i kod mene traje jedno cijelo popodne.
Naravno da ove jeseni nisam slikala niti jednu jedinu sliku vrta a bio je ljepši nego ikad , sve je već ocvalo , cvatu samo trave......pa i one su krasne. Nadam se da ću ovih dana uhvatiti malo vremena za koju slikicu. Do onda pozdrav..... a ja šetam i uživam u vašim vrtovima smile78

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2014 u 10:49
Evo me konačno.... pa da nastavim sa slikama gdje sam stala. Za početak kasno proljetne, prva tura prebačenih na photobucket.
Bit će još nešto i ljetnih kad ih sredim a jesenskih neeemaaaa, u jesenskom vrtu uživala sam onako pravo sebično, pa dobro..... malo mi je žao da to nemogu podjeliti s vama ali kad vidite ove proljetne nadam se da će mi biti oprošteno Embarrassed.

Krećem tradicionalno.... Wink...kamenjari-grote u pravom smislu riječi.....

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2014 u 10:51

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2014 u 10:54

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2014 u 10:57
Niske perunike......

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2014 u 10:59

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2014 u 11:02
Svašta nešto....

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2014 u 11:04

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2014 u 11:07

(zgora Opatije)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 189190191192193 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.