Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Baka Bea - moje cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Baka Bea - moje cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1234>
Korisnik
Poruka
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Status: Offline
Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2014 u 22:25
predivno!!!!!smile211
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2014 u 22:28

koje krasne slicice vrta o kome sam cula samo hvalospjeve Heart

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2014 u 23:09

Prekrasne slike Beinih cveteka, sa umjetničkim štihom. Bez obzira na činjenicu da sam nekoliko puta posjetila vrt, uvijek se nađe nekaj kaj još nisam vidla.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2014 u 23:52
Baka Bea hvala na srdačnom pozivu. Želju si moram ispuniti, naravno, čim budem mogla. Do tada se nadam da će posjetitelji nositi aparat sa sobom i ovjekovječiti svoj doživljaj vrta kao cjeline ili djelića cjeline, ulovljenog trenutka.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2014 u 23:28
lucy je prizvala posjetitelje s aparatom, Jerko je to majstorski odradio

Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2014 u 23:32

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2014 u 23:33

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2014 u 23:34

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2014 u 23:38

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2014 u 00:20
Gledam ove lijepe slike i mislim si, u vrt Bake Bee bi trebalo doći jednom mjesečno i svaki puta bi se uživalo u njegovoj novoj postavi, toliko promjena ima.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2014 u 02:03
Bravo Nisa!!! Koliko si samo lijepih prizora podijelila s nama koji u vrtu BB još nismo bili. Divan je to vrt, prirodan, neukalupljen, neuformiran - slobodan vrt. Takve vrtove volim. Volim slobodu i volim osjetiti slobodu biljaka. U ovom vrtu se to osjeća.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2014 u 23:42
Nastavak slijedi...

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2014 u 23:44

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2014 u 23:45

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2014 u 00:09
Divni hemerocalisi, divne boje. I kako se odlučiti i odabrati samo jednu boju? Teško, teško. Jedino brojalicom Eci, peci, pec...
Sutra je novi dan.
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2014 u 05:11
Joj puno lipih stvari (usta moja hvalite me Big smile). Što mogu reći nego hvala Jerko, hvala Nisa.

Lusy graničice su ocvale no uvijek ima nešto za vidjeti, izmijeniti iskustva i savjete. Poziv na vrtnu kavu uvijek vrijedi Smile

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2014 u 08:04
Jerko nam je zaista, u stilu vrhunskoh majstora prezentirao Bein krasan vrt...čak i za nas koji smo često u tom vrtu , poput mene, ovo  je zbilja poseban doživljaj, vidjeti ovaj vrt drugim očimaSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2014 u 09:04
Prekrasne slike,Jerko je to lijepo napravio.A kod Bake Bee se uvijek ima nešto lijepo vidjeti.
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2014 u 16:05
Kad je vrt tako lipi, iman potribu ne samo pofalit ga, nego prođirat po njemu,guštat u tišini, polako, s noge na nogu, s kamena na kamen, od cvita do cvita, dobro ga povonjat. (Neka mi nitko ne zamjeri na čakavštini, ali kad je Baka Bea napisala "lipi", bilo je gotovo).
Baka Bea, planovi se kuju, imam čak i vodiča koji poznaje tvoj vrt, a meni jako draga osoba.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2014 u 18:36
drago mi je vidjeti sve od BB i slike cvijeća kao i svaku porukuClap
Baka Bea javi se češćeClap

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.