Baka Bea - moje cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Korisnik | |
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 17 Studeni 2014 u 00:37 |
Ovaj vrt onda ima dvije enciklopedije. Enciklopedija cvijeća, drukčija od svih koje sam do sada imala u rukama jer u ovoj enciklopediji svaki cvijet možeš taktilno osjetiti i doživjeti. A tu je i druga enciklopedija, BB, koja o svakom svom cvijetu sve zna. Kombinacija snova!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To si dobro rekla Belina, vrt je stvarno ko enciklopedija
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Cvijeće u tvom vrtu je isto,kao da listam cvijetnu enciklopediju,
ostavljam trag ,nježan i pun divljenja... ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
kako lijepa cvijetna kolekcija,hoste,pakujci su predivni....a sve drugo i kako ti to lijepo uslikas...bas bas je lijepo...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Ma šta dobro??? Izvrsno i očaravajuće!!
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Joj curke, ne mogu vas ostaviti u zabludi. Moj vrt više sliči na pokusno polje
![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Da sam neznalica shvatila sam i ja na vašem bregeku draga Ana i isto tako nisam znala kaj bi prije pogledala. Vjerujem da je vrt Bake Bee čaroban i hvala što ste me ti i Carol uputile na njega.Lp
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Catalpa, reći ću ti svoj dojam Beinog vrta uživo. Prvo nisam znala kud bi prije pogledala, a kad sam čula kak se koja biljka zove, shvatila sam da sam totalna neznalica. Možeš hodati po vrtu satima, danima i uvijek vidiš nekaj kaj nisi prije primijetila. Jednom riječi, vrt je čaroban.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Draga Baka Bea tvoje biljčice su savršene bez obzira na kišu, sve što sam vidjela me oduševilo i pitam se kako je tek doživijeti takav vrt uživo i u svako doba godine,koje lijepe promjene nosi takav sklad biljaka.
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Dragi moji cvjetoljupci dragom mi je da vam se sviđaju moje biljčice. Donijele su nam bar malo vedrine, ako već nema sunca. Ovu ćemo godinu pamtiti po potopu
![]() |
|
![]() |
|
Golden Leo ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 143 |
Ajme koji vrt
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
drago mi je vidjeti sve od BB i slike cvijeća kao i svaku poruku
![]() Baka Bea javi se češće ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kad je vrt tako lipi, iman potribu ne samo pofalit ga, nego prođirat po njemu,guštat u tišini, polako, s noge na nogu, s kamena na kamen, od cvita do cvita, dobro ga povonjat. (Neka mi nitko ne zamjeri na čakavštini, ali kad je Baka Bea napisala "lipi", bilo je gotovo).
Baka Bea, planovi se kuju, imam čak i vodiča koji poznaje tvoj vrt, a meni jako draga osoba. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasne slike,Jerko je to lijepo napravio.A kod Bake Bee se uvijek ima nešto lijepo vidjeti.
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Jerko nam je zaista, u stilu vrhunskoh majstora prezentirao Bein krasan vrt...čak i za nas koji smo često u tom vrtu , poput mene, ovo je zbilja poseban doživljaj, vidjeti ovaj vrt drugim očima
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Joj puno lipih stvari (usta moja hvalite me
![]() Lusy graničice su ocvale no uvijek ima nešto za vidjeti, izmijeniti iskustva i savjete. Poziv na vrtnu kavu uvijek vrijedi
![]() |
|
![]() |
|
Divni hemerocalisi, divne boje. I kako se odlučiti i odabrati samo jednu boju? Teško, teško. Jedino brojalicom Eci, peci, pec...
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |