Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 170171172173174 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ovo je grmić koji imam nekoliko godina a o kojem ne znam skoro ništa.
pripada porodici santolina, ima jak miris i trebao bi cvjetati žutim cvjetovima. ![]() ![]() ![]() ruta ponovo cvjeta ![]() ovakvog kukca još nisam vidjela, kao da je sastavljen iz nekoliko djelova ![]() ![]() bršljan raste toliko brzo, da će uskoro napraviti luk na ulazu ![]() adam opet ima cvjetni pup ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Imala sam santolinu srebrnastih listića, isto je cvala žuto i imala intenzivan miris. Nakon cvatnje potrebno ju je drastično orezati u polukuglu kako bi grma dobio kompaktan izgled. Vjerujem da se to odnosi i na tvoju, ali neka se jave veći znalci sa savjetima.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Imam jedno pitanje: na koji način ti držiš pod kontrolom Red Baron ? Imaš ograđeno ili samo čupaš višak da se previše ne raširi ? |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Anastazija,
moj red barun se uopće ne širi iako bih to voljela. Možda je razlog njegovog sporog rasta što sam ga puno puta premjestila dok mu nisam našla najbolji položaj. N ovom mjestu mi je do sada najljepši i najcrvenij. Inače, ako želim spriječiti jako širenje neke biljke, oko korijena joj ukopam kamenje, ili u proljeće i jesen štihačom posjećem biljke koje su se previše raširile. |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Na klupici nema mjesta ni za koga. Zauzeta je, a do kad - ne znam. Bome lijepi, rascvjetani grm.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Aster ove godine je pravi div i zauzeo je cijelu klupicu.
Cvjetati je tek počeo, a ovako je izgledao prošle godine: ![]() |
|
![]() |
|
Pa to je prošle godine bio buket. Ako nastavi tradiciju, bit će to slika za pamćenje.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Kao i uvijek - prekrasno! Osvojio me krumpirko, a ova predzadnja fotka s njim u pozadini prikovala me uz ekran! Znaš da sam svaki dan u tvom vrtu, da napajam oči i dušu ljepotom, samo ne pronalazim prikladne riječi da izrazim svoje divljenje. Ostavljam ti lijepe pozdrave!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Hvala ti na odgovoru. I moj se u početku nije baš širio, ali ove godine se lagano oteo kontroli i zauzeo previše prostora. Kaj se tiče boje - moj je na istom mjestu kao i prošlih godina i isto nikad nije bio tako crven. Iz toga bi se moglo zaključiti da za boju nije neophodno sunce jer ga je ove godine bilo stvarno malo, a boja mu je kao nikad do sada ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ima dimenzije 180x150. ne razmišljam da proširim klupicu nego da na proljeće potkrešem ovog divovskog astera! ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() |
|
Lijepo društvo me dočekalo u ovo tmurno jutro.
Miška i Josipa, baš vam se radujem! Jutros možete popiti kavicu jedino na terasi, umotane u dekice jer u vrtu pljušti ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
bas u dekicu i uzivati u dobrom drustvu...pusa iz nustra...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 170171172173174 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |