Šmrckov dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 85> |
Korisnik | |
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Razumijem tvoju tugu zbog gubitka majke i velike želje da s njom podijeliš sreću zbog ostvarenja svog sna - divne kućice. Događaji poput cvjetanja juki mogu se različito protumačiti. Ti slušaj svoj intuitivni osjećaj.
Za juke znam da ne umiru nakon cvatnje, kao npr. agave. Moje imaju tri godine, i još nisu cvale. Znači, trebam čekati još. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Ja potpisujem što su ti rekle cure za juku, moja sestra ih ima godinama, super se šire i cvjetaju joj svake godine. Odlično izgledaju. Cvjet traje jako dugo, jedino ga znaju napasti uši. Ali to se rješi.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Osim ove godine kad mi je kiša polegnula cvijet i uništila ga u rekordnom roku ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Moji cvjetovi su se dugo držali. Moje biljke preko zime dosta stradaju, imamo jake vjetrove. Posađene su u zavjetrini, ali svejedno spale im se listovi.
Još ni jedna nije imala podmladak. Moram ih pogledati kad očistim silni korov oko njih. Ali dobroje bar neće uginuti. I ima dosta rupa voluharica oko njih. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Podmladak nemaju ni moje, a tako ih željno iščekujem.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sad sam pročitala da su ti stare 3 godine. Imaš li jake zime?
Imala sam i šrenih llistova prekrasna, ali uginula. |
|
|
|
![]() |
|
Moj prvi cvjetnjak oko kuće.
Slagala sam 3 metra drva satima,izvodila kreacije da se ne sruše.I dok sam sve pospremila i privela kraju, kad ono mrakača. U 20.00 sam posadila u totalnom mraku bez svjetla. I blic je pokazao ovo kad sam došla kući i vidjela na kompu. Pa dobro je za naslijepo složiti vrtić. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Ma kupila sam biljke i pao mrak. Teren mi je 100km puta u oba smijera, kad ću sljedeći put more ne znam, morala sam to pogurati u zemlju kako god znam. Ali eto dobro je ispalo.
Čak su calune dobile i kiselu zemlj oko korjena. Procjeta će ti juke nebrini, vjerojatno kad im bude pasla klma i dovoljno stare ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nadam se, jako ću se razveseliti.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Grafit od mahovine
je eko-prijateljski nastrojen i pri njegovoj izradi nimalo se ne uništava ozon, ali i ne ostavljaju limenke. Vrlo vjerojatno će trajati kraće nego što bi trajao pravi grafit, ali prilično smo sigurni da će u njemu uživati čak i one starije generacije, koje inače nisu sklone grafitima. Za što dulje preživljavanje grafita, potrebna je voda, a za njegovu izradu, trebaju vam ove stvari: 3 šalice mahovine (oprane i očišćene) 2 šalice jogurta ili 2 šalice neobranog mlijeka 2 šalice vode ili pive 1/2 žličice šećera Kukuruzni sirup (možete i bez njega) Blender kojeg vjerojatno nećete željeti poslije upotrebljavati Sve pomiješajte u blenderu, zalijevajte i čekajte da naraste. A kako izgleda gotov grafit, provjerite u galeriji. http://magazin.net.hr/dom-vrt/zanimljivo-i-korisno/foto-potpuno-cool-prirodni-grafiti-koje-i-sami-mozete-napraviti |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Počinje planiranje za proljeće.
Jedan dobar savjet od SlavujVk. Da se ne izgubi među postovima. ![]()
|
|
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Već? Moram reći i ja već počinjem - upravo napravila plan sijanja i sadnje rajčica.
![]() Ovo za lavandu je super - uvijek naučim nešto novo.
|
|
![]() |
|
Ja moram prvo raditi plan kako raščistiti nanose od 1 metra snijega
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Uf, treba to bome raščistiti.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Da se prisjetimo
![]() Ne znam bil se smijala ili plakala kad ovo vidim. MM je bio vrijedan i dosta toga raščistio, ali ostale hrpetine. Jedino da uzmem brener i da otapam ![]()
|
|
|
|
![]() |
|
jadranka4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Uf Smrcko, al ga napada! Kad ovo vidim pomislim da zimi neće nikad kraj.
A Bugica već napravila plan sijanja najdražeg mi povrća, svaka čast. I mene već sve svrbi od nestrpljenja ali se suzdržavam jer MM kaže ba bi ja najradije sijala pod snijeg ha,ha pa mu nedam gušta!
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Hehehe...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |