Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 85> |
Korisnik | |
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Divno je drveće kad mu listove jesen počne bojati.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Često smo mi u tvom gradu, moramo se jedan dan naći na kavi kad kiša ne pada.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Znaci opet ste bile blizu mene... Morale ste proci pokraj moje kuce..
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Današnji smo dan iskoristili za izlet. U Belecu su u sklopu Dana kajkavske riječi, organizirani razni događaji. Predavanje o biskupu Marku Culeju, koncert za violinu i lutnju, obadvoje u lijepoj baroknoj crkvici Majke božje snježne. Promocija knjige IgroKaj s igrokazima na kajkavskom održana je u školi, a u vrtu DVD-a bilo je folklora, limene glazbe, mažoretkinja, graha, prefinih domaćih kolača vrijednih žena iz Beleca ...
Od slika ću staviti samo par detalja iz crkve, da vidite taj lijepi ambijent ![]() ![]() ![]() ![]() I za kraj jedna slikana uz školu. Sunce je obasjavalo lišće koje je počelo mijenjati boje ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Helenium ti i najoblačniji dan može učiniti vedrijim, stvarno je prekrasan. Lobelia siphilitica mi izgleda zanimljivo, još je nisam vidjela. Morat ću uskoro posjetiti BB vrt!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Lucy, Rubensica, možemo se dogovoriti za tečaj u proljeće. S obzirom da to i nije neko umijeće, uživat ćemo u razgledavanju vrta i razmjeni biljaka
Temzi, Josipa, gute Fee, bugica, moja sunašca u vrtu još uvijek lijepo cvatu pa kad grane sunce još je ljepše i veselije Enrikova nona, danas je bio prekrasan dan za ne vjerovat. Bilo je vedro i sunce je jako grijalo. Prekrasno. |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Toliko topline u slikama žutog cvijeća, hvala ti što si nam darovala sunce na prozorčiću, da nas malo ugrije u ovo kišno jutro.
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
I ja sam proshetala po najlepsem bregeku v Zagorju !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
jedva cekam da se moja santina pusti grmove..predivni su....
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Slike Helenijuma i Rudbeckie su preeedivne, gledati ih u ovo tmurno sivo jutro, pravo je osvježenje za moje oči, koje nikako ne žele skrenuti pogled i napustiti te divne prizore!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Eto vidis Ana. Ja se za radionicu izrade plota nisam salila. Vec imas 2 kandidata..
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Neće ni ove kišurine i smrknuti oblaci vječito trajati. Unatoč vremenskim neprilikama vrt ti odlično izgleda.
Na radionicu izrade plota prijavljujem se i ja. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Aralija draga, hvala ti na dobroj volji, razveselila si me, a drago mi je da barem netko uživa na suncu. Znam da imate i kiše, ali se sve brzo osuši zbog poroznog tla. Kod nas sve šljapka i smrdi po truleži. No, kad tad, sunce će opet zasjati i sve osušiti pa ćemo i mi biti veseliji.
|
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ana draga tako rado bih ti poslala malo sunca, (nemoj misliti da kod mene nije padalo, lijevalo kao iz kabla) koje nas grije već tri dana tako da sam se i okupala onako pošteno, ali usprkos svim nedaćama grunt ili breg (neznam što da uporijebim) je predivan i prkosi vremenu ili bolje rečeno nevremenu.
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Josipa, hitam u tvoj vrt da vidim plavetnilo pa se javim
Camellia, malo se situacija popravila u zadnja dva dana pa i sunca malo vidimo. Tak smo veseli kad vidimo plavo nebo. Do kraja tjedna bi trebalo biti dobro pa bi mogla doći u kontrolu. |
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Baš si mi vratila sunčeko,samo ne znam kad si ga to uspjela uhvatiti.Kod mene sunca ni za lijek,osim malo u subotu.Meni je kod tebe uvijek lijepo,nikakva kiša ne može zasjeniti tvoj prekrasni grunt.
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |