Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 152> |
Korisnik | |
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Saro opet sam uživala u tvojim slikicama senjskog vrta, sve sam detaljno proučila i zadivilo me kako su biljčice skladno posađene, raznolikost i kreativnost su ti na zavidnom nivou.A sad malo o balkončeku, jedna jako lijepa cvjetna družina, posebno travice...tako slično i ja hvatam toliko željene zrake sunca na svojem balkonu, pa stalno stražarim da ne puhne kakav jači vjetar!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Potpisujem šetnju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Košarica je superiška, a i cijela gužvica
![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Prelijepa gužvica na balkonu, draga saro molim te kako se zove bugica?
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
A i ja sam se malo posunčala u društvu s tvojim prelijepim cvjetekima i baš mi je godilo.
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Drago mi je doći na ovaj balkon pun boja, energije, veselja i mirisa.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Dosla sam pogledati da li ima novih slikica . . . . . .
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
sad tek vidi da si ocrtala cvjetice na dascici...imam i ja nesto slicno u planu...samo jos malo...nadam se da ce vam se svidjeti...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ovaj je zid sunčalište, to je zapravo prednji zid balkona s pogledom u park iza zgrade...dobro si primijetila da su biljke nezaštićene od mogućih padova, moram ti reći da sam jako pažljiva i dosada nije ništa palo...a svaki put kada zapuše jači južni vjetar onda na brzinu sve skidam i kad prođe ponovno sve slažem...lijepi pozdrav ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Draga moja, u tvom senjskom vrtu sve je cvjetnije i bujnije. Dobro kaže GF možeš biti ponosna jer ste toliko puno napravili u tom vrtu. Balkon je posebna priča, tu se vidi tvoja ljubav prema svakom "cveteku"
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ne samo bugica nego i sve ostalo je tako lijepo . Stvarno mozes biti ponosna na svoj senjski vrt
ali i mali "balkonski" ! ![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
svaka cast saro...u tako malo prostora tako puno biljaka...i to ne samo nekakvih...bas su ljepe a kosara je bas slatka...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Bugica ti je krasna, travice također, gužvica simpatična, a ova košara sa sedumima i bršljanom mi je baš fora!
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Ova bugica kao da cijelom svijetu pokazuje koliko je lijepa i ja se slažem s njom.
![]() U ovom ludom vremenu zar se ne bojiš da će ti vjetar frknuti lončanice sa ovog bočnog zida, čini mi se da su nezaštićeni od mogućih padova ? Velika bi šteta bilo jer to su lijepi primjerci. Baš uživaju na suncu ! ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Pa ja sam tek sada vidla da si stavila slikice Senjskog vrta. Vjerujem da si ove godine bila vesela kad si ga vidjela kako je lijepi zeleni kad ga kiša redovito zalijeva. Sve ti je jako uredno, oplijevljeno, prekrasno. Pusek
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Ostavljam trag . . . . . potiho sam proshetala . . . . . ![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Prošetala sam i ja tvojim senjskim vrtom. Mogu reći da puno biljaka uopće ne poznajem, ali mi se sve sviđaju. Sviđa mi se i raspored, i gredice, i kamenje (zavidim ti na kamenju) i sve ostalo.
A susjedi reci da mi koji živimo u zgradama i u vrt odlazimo povremeno, pronalazimo tamo zadovoljstvo koje mnogi "svakodnevni" vlasnici vrtova ne mogu razumjeti. Tamo nam se duša odmara.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |